Breaking News

EXPLOZIV! Legăturile periculoase ale lui Neculaescu în Primăria TÂRGOVISTE! Vezi în curând pe cine va nenoroci personajul nostru combinator!!

Datoriile populaţiei la Compania de Apă depăşesc 80 de miliarde de lei

Sep 09, 2013

La 100 de miliarde de lei vechi a estimat directorul general Dorin Staicu datoriile pe care le au la Compania de Apă consumatorii casnici şi unii agenţi economici, incluzând aici şi majorările de întârziere.

Din suma totală, 80 % reprezintă datorii ale populaţiei şi există preocupare pentru recuperarea acestor bani. Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor restanţieri conducerea Companiei a propus parlamentarilor PSD Ionuţ Săvoiu şi Leo Badea să iniţieze un proiect de modificare a legislaţiei, astfel încât consumatorii casnici care încheie contracte de eşalonare să poată fi scutiţi de la plata majorărilor, dar numai după achitarea ultimei rate.

Directorul general Dorin Staicu a recunoscut că preţul apei este la limita de suportabilitate , motiv pentru care a dispus măsuri pentru reducerea cheltuielilor, incluzând aici rezilierea unor contracte dezavantajoase.

 

Actualitate, Administrație, Flash, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,