Breaking News

Destinele comunei Comişani, conduse de un primar harnic şi plin de iniţiativă – Cea de a XI-a ediţie a Zilei comunei, prilej de joc şi voie bună pentru întreaga comunitate

Sep 30, 2013

Duminică, Comişani a îmbrăcat haine de sărbătoare, cu prilejul Zilei comunei, manifestare devenită deja tradiţională, aflată la cea de a XI-a ediţie consecutivă.

Preşedintele CJD, prefectul judeţului, deputaţi, directori de deconcentrate, primari din comunele limitrofe, precum şi Andrei Plumb – fiul deputatului de Colegiu – Rovana Plumb, care a adus mesajul mamei sale, atât în calitate de deputat, cât şi de membru al Guvernului României, au onorat cu prezenţa acest eveniment.

Ca în fiecare an, în ultima duminică din luna septembrie, are loc Ziua comunei, un bun prilej pentru locuitorii comunei să uite de zilele mai puţin însorite ale vieţii şi să petreacă alături de consătenii lor. Ca la fiecare ediţie, administraţia locală a avut grijă să asigure un spectacol de calitate, în care au evoluat nume consacrate şi îndrăgite ale scenei româneşti şi m-aş referi aici la Niculina Stoican sau Constantin Enceanu.

Atât gazda, primarul comunei – Ion Bătrânu, dar şi câţiva dintre invitaţi, au adresat scurte mesaje locuitorilor comunei.

Edilul le-a mulţumit, în primul rând, pentru încrederea pe care i-au acordat-o şi care s-a materializat prin obţinerea celui de al doilea mandat. A făcut şi o scurtă trecere în revistă a importantelor repere ale mandatului anterior, accentuând însă obiectivele imediate:” Am reuşit, pe fonduri guvernamentale, să accesez 25 de miliarde pentru canalizare în întreaga comună. Lucrările sunt începute şi merg bine. Vreau ca şi centrul comunei să arate bine – primăria va fi şi ea reabilitată. Este deja făcut proiectul, iar în luna ianuarie va fi afişat pe SEAP. Această lucrare va fi executată din bugetul local. Într-un an vor fi gata şi drumurile agricole. Dacă nu sunt contestaţii, până în noiembrie, va fi asfaltat drumul care face legătura între Lazuri, Comişani, comunele învecinate, pentru a ieşi spre Bucureşti –legătura cu DN 71”.

Adrian Ţuţuianu, preşedintele CJD – „ De fiecare dată vin cu bucurie aici. Sunteţi apropiaţi sufletului meu. Puteţi conta pe mine. Sprijin şi lucrările la canalizare, şi la primăria nouă, drumul comunal de la Comişani la Văcăreşti, dar şi alte proiecte pe care le aveţi, pentru că meritaţi, dar şi pentru că aveţi un om destoinic care conduce destinele acestei localităţi”.

Victor Sanda, prefctul judeţului, fiu al comunei – „Sunt mândru că sunt comişănean, sunt mândru că sunt consăteanul dumneavoastră. Nicăieri în lumea asta nu te simţi mai uşurat şi cu putere mai mare, decât acolo unde te-ai născut. Niciodată soarele nu a răsărit mai frumos, aşa cum răsare deasupra dealului Vişin. Mă mândresc că sunt comişănean. Îmi apreciez foarte mult consătenii, cu bune şi cu rele şi mă simt foarte bine în mijlocul dumneavoastră. În comună s-au făcut lucruri foarte bune”.

Andrei Plumb, fiul deputatului Rovana Plumb – „Vorbesc ca un sol al mamei mele, care este deputat de Comişani – vă îmbrăţişează pe toţi, vă urează din tot sufletul „La mulţi ani!” în numele Guvernului Ponta, ca membru în cabinetul domnului Ponta. Lucrurile merg înainte. Se lucrează la apă şi canal. Avem toate procedurile finalizate, din punct de vedere al proiectării. Mergem până la capăt cu acest proiect, precum şi cu ceea ce s-a promis în campanie, în ceea ce priveşte primăria. Vom fi întotdeauna alături de Comişani, de comişăneni, aşa cum şi dumneavoastră aţi fost alături de Rovana Plumb anul trecut şi sper că veţi fi în continuare. Să vă dea Dumnezeu multă sănătate, gândul cel bun şi să ţineţi minte că stă în puterea PSD rezolvarea tuturor problemelor noastre. La mulţi ani!”

Actualitate, Administrație, Flash, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , ,