Breaking News

IPhone pentru directori, preaviz pentru 29 de salariaţi

Sep 20, 2013

Deşi s-a întâlnit cu reprezentanţi ai presei locale pe un cu totul alt subiect, Dorin Staicu a încercat să lămurească două probleme care au încins spiritele în cadrul Companiei de Apă . Prima se referă la redimensionarea organigramei de personal la cel mult 591 de salariaţi după prelungirea sistemelor de apă din teritoriu, ceea ce a- explicat directorul general, presupune restructurarea a 29 de posturi. La acuzaţiile că vor fi daţi afară doar PDL-işti, acesta a spus că cei vizaţi au susţinut sau urmează să susţină testări şi probe practice.

Şi dacă 29 de inşi, pedelişti sau nu, vor rămâne fără serviciu, pe la colţuri se vorbeşte că şefimea ar fi achiziţionat cinci aparate IPhone de ultimă generaţie, în valoare de 200 milioane de lei.

Explicaţia directorului Staicu a fost aceea că telefoanele au fost primite gratuit, în baza punctelor cadou acordate de operatorul de telefonie mpbilă, la prelungirea contractului pe încă doi ani. Contractul ar fi fost prelungit de vechea conducere şi are o valoare de 450 euro/ lună.

 

Actualitate, Administrație, Flash, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, ,