Breaking News

Drumul judeţean care face legătura între satele Vişineşti – Urseiu a fost reabilitat

Sep 30, 2013

Preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, a inaugurat sâmbătă, la Vişineşti, segmentul de drum judeţean care face legătura între satele Vişineşti – Urseiu. Este vorba de 0,7 km executaţi de către SC Lucrări Drumuri şi Poduri Dâmboviţa S.A. Valoarea obiectivului se ridică la 400.519 lei (inclusiv TVA), finanţare asigurată din bugetul Consiliului Judeţean.

Preşedintele CJD a vorbit despre investiţie şi despre proiectele pe care comuna le are în derulare: “Era singurul drum rămas nefăcut din tot ceea ce înseamnă drumuri importante din localitate. (…) Pentru mine este important că m-am ţinut de cuvânt. Am venit aici în luna iunie, oamenii mi-au reclamat această situaţie, iar faptul că ne-am mişcat foarte repede, arată că eforturile pe care le-am depus în Consiliul Judeţean în ultimul an încep să dea roade. Am făcut, cu ajutorul unei sponsorizări, uliţa bisericii, am sfinţit şi o troiţă realizată din banii primarului, nu ai primăriei, şi suntem în curs să finalizăm, sper ca până în luna decembrie, lucrările pe Măsura 322. Am deblocat toate discuţiile care erau în dispută cu APDRP şi am reuşit să asigurăm şi soluţiile financiare pentru închiderea cu succes a acestui proiect. Pe Grupul de Acţiune Locală (GAL) s-a depus un proiect de 200.000 de euro pentru drumurile comunale importante şi cred că dacă se fac şi aceste lucrări, comuna Vişineşti va fi una cu o infrastructură extraordinar de bună pentru că vor avea apă, canalizare, staţie de epurare, drum, şcoală cu dotare modernă, cămin cultural nou şi legătură de acces cu judeţul Prahova prin Proviţa ».

Tot sâmbătă, a fost sfinţită o troiţă la Vişineşti, aşezământ ridicat prin eforturile personale ale edilului Nicolae Stoica.

Actualitate, Administrație, Flash, Local, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,