Breaking News

Răsplată de vis pentru o echipă ambiţioasă şi plină de viaţă

Sep 30, 2013

“Nu am făcut altceva decât să respect ceea ce am promis”, a fost replica lui Andrei Plumb vizavi de satisfacţia echipierilor de la Blue Armada şi a simpaticelor însoţitoare care au completat grupul de târgovişteni pregătiţi să ia cu “asalt” Istanbulul.

Programul a inslus o croazieră pe Bosfor şi vizitarea celor mai renumite obiective turistice: Palatul sultanilor, Moscheea Albastră, Hagia Sophia. Nu a lipsit din program nici Grand Bazar, spre satisfacţia nedisimulată a partenerelor fotbaliştilor, care au avut posibilitatea să facă schopping şi la unul dintre cele mai cunoscute mall-uri din Istanbul.

Fiind în excursie, în momente de relaxare, am încercat să nu-i sâcâim pe membrii grupului cu întrebări şi şedinţe foto. Chiar şi aşa nu ne-a fost greu să remarcăm satisfacţia pentru o recompensă perfectă, un sejur “la un nivel la care nu ne-am aşteptat niciodată. Programul este nemaipomenit. Personal, nu m-am îndoit niciun moment că Andrei îşi va ţine cuvântul şi trebuie să recunosc faptul că ne-a depăşit cu mult aşteptările”, a declarat căpitanul George Porojan. Şi liderul echipei nu a făcut decât să spună realitatea.

Cazare de cinci stele la Ledacy Ottoman Hotel, la doi paşi de Cornul de Aur, delectare cu excelentele mâncăruri turceşti şi frumuseţi care spun totul despre grandoarea Istanbulului şi măreţia Turciei. Şi toţi la un loc am mai câştigat ceva, cunoscându-l pe Alisan Duzgun, cel care ne-a fost gazdă primitoare şi ghid experimentat, un om cu suflet mare şi deschis care, împreună cu doamna sa, s-au priceput să ne câştige admiraţia şi prietenia.

Andrei Plumb îşi onorează promisiunile:Câştigătorii Campionatului de fotbal “Împreună pentru Târgovişte”, au vizitat Istanbulul

La începutul verii 2013, la Baza sportivă Pro din Târgovişte, pe parcursul a patru zile, s-a desfăşurat Campionatul de fotbal “Împreună pentru Târgovişte” – un inedit turneu de minifotbal ce a avut drept destinatari toţi împătimiţii acestui sport, din municipiul Târgovişte. Această afirmaţie ne-a fost confirmată în măsura în care s-au înscris un număr mare de echipe – 29 la număr.

Organizatorul turneului a fost Andrei Plumb, un mare iubitor, declarat, al sportului cu balonul rotund. Turneul a fost câştigat de echipa Blue Armada. Reamintim componenţa acesteia: George Porojan – căpitan, Dragoş Niţă, Ionuţ Florea – portar, Bogdan Lazăr, Dragoş Ivan, Alexandru Iordache, Florin Brătescu şi Cristian Drăgan. Miza turneului a fost o excursie la Istanbul, alături de alte premii ce au constat în echipament sportiv.

Andrei Plumb şi-a făcut un crez din a-şi respecta promisiunile. Chiar dacă au existat voci care spuneau că acest premiu pus în joc a constituit o strategie de imagine, iată că lucrurile nu stau aşa – campionii competiţiei au intrat, la finalul acestei săptămâni, în posesia premiului, aflându-se la acest moment, în Turcia. Ceea ce l-a împiedicat pe Andrei Plumb să materializeze imediat premiul pus în joc a fost situaţia tensionată existentă în Turcia, acesta dorind să aleagă momentul cel mai potrivit, care oferă maximă siguranţă, aşa cum a şi făcut-o.

“Campionii” lui Andrei Plumb, primiţi de primarul districtului Sisli, Mustafa Sarigul!

Sponsorul, Camera de comerţ Româno –Turcă, a stabilit un circuit turistic din care nu au lipsit plimbarea pe Bosfor, vizitarea palatului Top Kapî, Moscheei Albastre şi bisericii Sfânta Sofia. Grupul a fost însoţit atât de Andrei Plumb, cât şi de secretarul general al Camerei de Comerţ, Alisan Duzgun. În prima zi, târgoviştenii au fost primiţi de primarul districtului Sisli, pe teritoriul căruia se află toate obiectivele truristice enumerate. Mustafa Sarigul, primarul din Sisli, a fost decorat de fostul preşedinte Ion Iliescu cu Ordinul Naţional “Pentru merit” în grad de cavaler, în semn de apreciere pentru contribuţia personală la dezvoltarea relaţiilor culturale şi economice dintre România şi Turcia. Delegaţia română, condusă de Andrei Plumb, a fost întâmpinată de reprezentanţii primăriei în Parcul “Dimitrie Cantemir”. Parcul a primit numele domnitorului moldovean în 2003, în perioada mandatului primarului Sarigul. De remarcat că, în acelaşi district, există şi Muzeul Dimitrie Cantemir.

“Îi iubesc pe români. Întotdeauna am vrut ca relaţiile cu România să devină din ce în ce mai puternice. Vă doresc fericire şi bucurie”, a spus Sarigul. “Ultima dată la meciul România – Turcia ne-aţi făcut un mare cadou. Noi iubim fotbalul, îi iubim pe Hagi, Gică Popescu, Adi Ilie, oameni de mare calitate”, a mai declarat edilul cu referire la componenţa grupului târgoviştean.

“Vă mulţumim că aţi cultivat şi cultivaţi în continuare relaţiile culturale şi economice cu România”

“Suntem onoraţi şi vă mulţumim că v-aţi făcut timp să ne primiţi. Vă mulţumim şi că aţi cultivat şi cultivaţi în continuare relaţiile culturale şi economice cu România. Vă învităm că la anul să vizitaţi oraşul nostru Târgovişte, unul plin de istorie. Avem ce învaţa de la dumneavoastră în beneficiul nostru exclusiv. Şi cum ştiu că vă place muntele, aş vrea să descoperiţi că muntele înseamnă Dâmboviţa”, a transmis Andrei Plumb care a oferit primarului Mustafa Sarigul a plachetă care să-i amintească de vizita târgoviştenilor. Plumb a plecat şi cu un sfat din partea edilului turc care anul viitor va candida, cu mari şanse, pentru postul de primar general al Istanbului: “Dacă vei dori vreodată să candidezi pentru vreo funcţie, sloganul căştigător este “Iubirea învinge!”

 

Actualitate, Flash, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,