Breaking News

“Uşa este deschisă pentru cei care împărtăşesc proiectele Partidului Conservator”

Sep 16, 2013

Deputatul de Răcari, Georgică Dumitru, a fost instalat în funcţia de preşedinte al PC Dâmboviţa, în cadrul unei festivităţi la care a participat preşedintele executiv al partidului, senatorul Vasile Nistor. Dintre invitaţi n-au lipsit co-preşedinţii USL Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu şi Mihai Volintiru, ori parlamentarii Valentin Calcan, Ionuţ Săvoiu, Stanciu Zisu şi Vasile Horga.

Toţi vorbitorii au fost de acord că acest schimb de ştafetă va genera un plus pentru PC Dâmboviţa şi l-au felicitat pe noul preşedinte.

“Pentru PC Dâmboviţa este un nou început şi sper să trecem cu bine peste această etapă, mai ales că avem o bază de unde să plecăm. Îmi propun să creştem numărul de membri şi să avem organizaţii în fiecare localitate. Să deschidem uşa pentru toţi aceia care împărtăşesc proiectele politice ale PC. Doresc o colaborare bună cu partenerii politici şi voi fi un aliat pentru toţi aceeia care vor să stimuleze economia judeţului, pentru ca Dâmboviţa să nu fie tras pe linie moartă. ”- a spus Georgică Dumitru.

 

Actualitate, Administrație, Flash, Politică, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , , , , ,