Breaking News

Vezi ce a păţit Vasile Blaga, astăzi, la Târgovişte! Nu se aştepta la asta!

Sep 04, 2013

Liderul PDL, Vasile Blaga, a avut parte, astăzi, la Târgovişte, de un tratament umilitor pe care i l-au aplicat primarii. La solicitarea aleşilor PDL, nemulţumiţi de deciziile centrului, Blaga, a dat, în sfârşit, curs invitaţiei de a discuta despre viitorul organizaţiei, măcinată de tensiuni. Întâlnirea cu primarii şi viceprimarii democrat-liberali nu a decurs, însă, cum ar fi vrut acesta, întrucât, discuţiile nu au durat mai mult de câteva minute, timp în care aleşii partidului au pus câteva condiţii pe care Blaga nu le-a acceptat. Întâlnirea cu edilii s-a consumat în prezenţa preşedintelui interimar, dr. Jean Popescu, dar, în absenţa lui Florin Popescu, întrucât Blaga nu a fost de acord cu această cerere a primarilor. Nici de solicitarea de anulare a deciziei BPN din iunie, prin care a fost dizolvată conducerea organizaţiei judeţene, Blaga nu a vrut să audă. Au fost două motive suficiente pentru ca edilii să se ridice şi să-l lase cu ochii-n soare pe liderul partidului.

„Noi, primarii, forţa partidului, vrem acelaşi lucru ca şi domnul Blaga, consolidarea Pdl Dâmboviţa”, ne-a declarat liderul edililor, primarului oraşului Fieni, Adriean Budoiu, nemulţumit de modalitatea în care actualul BPJ conduce activitatea politică a organizaţiei şi ignoră forţa aleşilor locali. El a mai atras atenţia că primarii PDL nu vor discuta cu Vasile Blaga decât în condiţiile impuse de ei, adică în prezenţa lui Florin Popescu şi anularea deciziei BPN de a dizolva BPJ, măsură considerată imorală şi nestatutară.

La rândul său, primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga, a precizat că a dat curs invitaţiei preşedintelui şi a părăsit întâlnirea odată cu colegii săi, din solidaritate. Mai mult, el a arătat că este mai puţin preocupat de politică, fiind foarte implicat în proiectele primăriei. „Târgoviştenii aşteaptă de la primar să fie un bun gospodar, nu un politician vexat prezent pe la diferite talk-show-uri”, a mai punctat edilul.

 

Actualitate, Administrație, Flash, Local, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , ,