Breaking News

Aleea Trandafirilor – o nouă parcare reabilitată

Oct 28, 2013

Locuitorii cartierului Aleea Trandafirilor, unul dintre cele mai vechi cartiere ale municipiului Târgovişte au, începând din această săptămână, o parcare reabilitată. Aceasta oferă aproximativ 50 de locuri. Obiectivul este realizat, în regie proprie, de către municipalitate.

La sfârşitul săptămânii trecute, întregul executiv la Primăriei Târgovişte – primarul Gabriel Boriga, viceprimarii Ioan Ţuţuianu şi Ciprian Prisăcaru şi city managerul Gabriel Cioacă au verificat la faţa locului modul în care se desfăşoară lucrările. Stadiul şi calitatea acestora a fost pe placul lor. Au avut de făcut însă o menţiune şi aceea că, în proiectul iniţial – PID – ce a primit finanţare europeană, cei ce l-au întocmit au omis această parcare, motiv pentru care s-a luat decizia reabilitării ei din bugetul local.

De asemenea, au dorit să asigure locuitorii din acest cartier că Aleea Trandafirilor, ca şi celelalte cartiere, este în atenţia administraţiei locale şi că şi aici se fac lucrări de modernizare şi reabilitare.

Actualitate, Administrație, Local, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , ,