Breaking News

Andrei Plumb îşi onorează promisiunile:Câştigătorii Campionatului de fotbal “Împreună pentru Târgovişte”, vizitează Istanbulul

Oct 02, 2013

La începutul verii 2013, la Baza sportivă Pro din Târgovişte, pe parcursul a patru zile, s-a desfăşurat Campionatul de fotbal “Împreună pentru Târgovişte” – un inedit turneu de minifotbal ce a avut drept destinatari toţi împătimiţii acestui sport, din municipiul Târgovişte. Această afirmaţie ne-a fost confirmată cu asupra de măsură de numărul mare al echipelor înscrise în competiţie – 29 la număr.

Organizatorul turneului a fost Andrei Plumb, un mare iubitor, declarat, al sportului cu balonul rotund. Turneul a fost câştigat de echipa Blue Armada. Reamintim componenţa acesteia: George Porojan – căpitan, Dragoş Niţă, Ionuţ Florea – portar, Bogdan Lazăr, Dragoş Ivan, Alexandru Iordache, Florin Brătescu şi Cristian Drăgan. Miza turneului a fost o excursie la Instambul, alături de alte premii ce au constat în echipament sportiv.

Andrei Plumb şi-a făcut un crez din a-şi respecta promisiunile. Chiar dacă au existat voci care spuneau că acest premiu pus în joc a constituit o strategie de imagine, iată că lucrurile nu stau aşa – campionii competiţiei au intrat, la finalul acestei săptămâni, în posesia premiului, aflându-se la acest moment, în Turcia. Ceea ce l-a împiedicat pe Andrei Plumb să materializeze premiul pus în joc a fost situaţia existentă în Turcia, acesta dorind să aleagă momentul cel mai potrivit, care oferă maximă siguranţă, aşa cum a şi făcut-o.

“Campionii” lui Andrei Plumb, primiţi de primarul districtului Sisli, Mustafa Sarigul!

Sponsorul, Camera de comerţ Româno –Turcă, a stabilit un circuit turistic din care nu lipsesc plimbarea pe Bosfor, vizitarea palatului Top Kapî, Moscheei Albastre şi bisericii Sfânta Sofia. Grupul este însoţit atât de Andrei Plumb, cât şi de secretarul general al Camerei de Comerţ, Alisan Duzgun. În prima zi, târgoviştenii au fost primiţi de primarul districtului Sisli, pe teritoriul căruia se află toate obiectivele truristice enumerate. Mustafa Sarigul, primarul din Sisli, a fost decorat de fostul preşedinte Ion Iliescu cu Ordinul Naţional “Pentru merit” în grad de cavaler, în semn de apreciere pentru contribuţia personală la dezvoltarea relaţiilor culturale şi economice dintre România şi Turcia. Delegaţia română, condusă de Andrei Plumb, a fost întâmpinată de reprezentanţii primăriei în Parcul “Dimitrie Cantemir”. Parcul a primit numele domnitorului moldovean, în 2003, în perioada mandatului primarului Sarigul. Tot la Istanbul există şi un Muzeu Dimitrie Cantemir.

“Îi iubesc pe români. Întotdeauna am vrut ca relaţiile cu România să devină din ce în ce mai puternice. Vă doresc fericire şi bucurie”, a spus Sarigul. “Ultima dată la meciul România – Turcia ne-aţi făcut un mare cadou. Noi iubim fotbalul, îi iubim pe Hagi, Gică Popescu, Adi Ilie, oameni de mare calitate”, a mai declarat edilul cu referire la componenţa grupului târgoviştean.

“Vă mulţumim că aţi cultivat şi cultivaţi în continuare relaţiile culturale şi economice cu România”

“Suntem onoraţi şi vă mulţumim că v-aţi făcut timp să ne primiţi. Vă mulţumim şi că aţi cultivat şi cultivaţi în continuare relaţiile culturale şi economice cu România. Vă învităm că la anul să vizitaţi oraşul nostru Târgovişte, unul plin de istorie. Avem ce învaţa de la dumneavoastră în beneficiul nostru exclusiv. Şi cum ştiu că vă place muntele, aş vrea să descoperiţi că muntele înseamnă Dâmboviţa”, a transmis Andrei Plumb care a oferit primarului Mustafa Sarigul a plachetă care să-i amintească de vizita târgoviştenilor. Plumb a plecat şi cu un sfat din partea edilului turc care anul viitor va candida, cu mari şanse, pentru postul de primar general al Istanbului: “Dacă vei dori vreodată să candidezi pentru vreo funcţie, sloganul căştigător este “iubirea învinge!”

Actualitate, Administrație, Flash, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: