Breaking News

Comuna Cojasca se dezvoltă cu fonduri europene

Oct 09, 2013

La Cojasca, în proximitatea Şcolii I – VIII, una dintre cele mai populate din judeţ, a fost dat în folosinţă un centru after-school, realizat în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare, finanţat prin Măsura 322 a programului Naţional de Dezvoltare Rurală. Tot prin intermediul PID au fost finanţate lucrările la sistemul de canalizare şi modernizarea unor drumuri comunale.

Sistemul de canalizare include staţia de epurare şi 3,5 km de reţea iar drumurile comunale au fost asfaltate pe 6,5 km. Cele trei proiecte au avut o valoare totală de 2,56 milioane de euro.

Prezent la inaugurarea Centrului after-school, Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a remarcat “meritul primarului Gheorghe Victor şi al consilierilor locali, care au promovat asemenea proiecte de success.”

Primarul Gheorghe Victor s-a bucurat şi de aprecierea unor consătence, care văzându-l la patru ace şi cu eşarfa tricoloră nu s-au abţinut să-l complimenteze :”primarul nostru e foc de frumos, ca un cocoşel de munte!”

 

Actualitate, Administrație, Local, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,