Breaking News

Congresul naţional “Moş Crăciun”

Oct 29, 2013

În cadrul Zilelor Culturii în Aninoasa, pentru că vrea să decreteze anul 2014 ca „An al copiilor în Aninoasa”, edilul acestei comune din judeţul Dâmboviţa, Constantin Maricescu, alături de art-managerul Victor Mihalache, iscă un nou moment inedit: primul Congres Naţional „Moş Crăciun”.

Oameni de diverse vârste şi preocupări din întreaga ţară, uniţi de faptul că în fiecare iarnă dau viaţă celui mai îndrăgit personaj din lume (Moş Crăciun) se vor reuni pe 9 noiembrie 2013 la Centrul Cultural Aninoasa pentru un util schimb de experienţă.

Până la această oră, Moş Crăciuni din Craiova, Câmpulung Moldovenesc, Bucureşti, Târgovişte, Piatra Neamţ, Caransebeş şi Torac (Serbia) şi-au anunţat prezenţa. De asemenea, zeci de Crăciunei şi Crăciuniţe vor lua parte la parada Moşilor, care va avea loc cu trăsuri şi căruţe în Aninoasa şi Târgovişte.

Vor fi discutate tendinţele de modă şi de cadouri pentru Sărbătorile de Iarnă 2013, vor fi depănate amintiri şi va fi strâns material pentru o carte intitulată „De-aş fi Moş Crăciun…”

Actualitate, Administrație, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , ,