Breaking News

O decizie a guvernului Boc ţine centrele after-school cu lacătul pe uşă

Oct 02, 2013

Este greu de crezut dar decizii stupide ale Guvernului Boc încă îşi produc efectele negative, la aproape doi ani de când acesta a fost demis de Parlament. În cazul de faţă este vorba despre OUG privind limitarea angajărilor în sistemul bugetar, care a afectat toate instituţiile, de la nivelul central, judeţean şi local din toate domeniile de activitate: cultură, siguranţă publică, învăţământ, sănătate, administraţie publică şi aşa mai departe. În cazul de faţă, regula o angajare la şapte plecări din sistem, nu a permis primăriilor să facă angajări pentru a asigura cu personalul necesar centrele after-school din peste 20 de localităţi din judeţ.

Sunt situaţii în care solicitările privind aprobarea angajărilor sunt în curs de aprobare dar şi câteva cazuri în care primarii n-au prevăzut la bugetele locale bani pentru salarizarea celor care urmau să deservească respectivele unităţi.

Ca o tristă concluzie, impopularul Guvern Boc lucrează şi la doi ani de când şi-a dat duhul, ţinând cu lacătul pe uşă centre after-school în care s-au investit milioane şi milioane de euro.

 

Actualitate, Administrație, Local, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare