Breaking News

Obiective ambiţioase pentru noua conducere a PC Dâmboviţa

Oct 19, 2013

Instalarea deputatului Georgică Dumitru în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Dâmboviţa a Partidului Conservator a fost urmată, firesc,de înnoirea Biroului Politic Judeţean Acest subiect dar şi alte teme au fost discutate într-o conferinţă de presă la care şeful conservatorilor dâmboviţeni i-a avut alături pe primvicepreşedintele Aurel Iamandi, preşedintele executiv Cătălin Olteanu şi secretarul general Cristina Sima.

Alături de membri cu vechime în politică, în BPJ au fost numiţi şi membri noi, realizaţi din punct de vedere profesional, cu priză la oameni, un bun exemplu fiind chiar Aurel Iamandi, director de producţie la COS Târgovişte .

Despre obiectivele propuse, preşedintele Georgică Dumitru a spus că trebuie înfiinţate, până în martie 2014, organizaţii în toate localităţile dâmboviţene. Asta înseamnă punerea pe picioare a 45 de noi organizaţii, concomitent cu întărirea celor 44 existente la această dată. Deputatul conservator a vorbit şi de ţinta stabilită pentru alegerile europarlamentare de anul viitor, respectiv atingerea pragului de 5 %.

Nu în ultimul rând a fost adusă în discuţie necesitatea activităţii în echipă, printr-o bună colaborare între conservatorii cu state mai vechi în politică şi noii veniţi.

 

Actualitate, Administrație, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , ,