Breaking News

Se caută zece tineri talentaţi!

Oct 08, 2013

Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte are o nouă oportunitate pentru cei mai activi, creativi, responsabili şi serioşi dintre TINERII LICEENI. O dată cu 15 octombrie 2014, centrul nostru va începe un proiect nou, care are drept scop şi obiective promovarea importanţei participării cetăţenilor la alegerile pentru Parlamentul European din mai 2014. Intenţionăm să-i stimulăm pe dâmboviţeni să participe la aceste alegeri cu ajutorul unei metode nonformale – teatru forum.

Căutăm 10 tineri talentaţi, cu spirit de echipă, comunicativi, cu multă imaginaţie, creativi şi responsabili pentru a face parte din trupa noastră de teatru forum. Nu este necesară experienţa anterioară, nici nu este nevoie de o memorie de elefant, pentru că nu vom memora replicile, ci vom improviza şi, atât scenariul, cât şi personajele şi replicile le vom crea împreună. Dacă aveţi atributele de mai sus, gândiţi…out of the box şi doriţi să deveniţi cetăţeni europeni activi şi să-i determinaţi şi pe ceilalţi să fie astfel, vă aşteptăm la selecţia de actori-voluntari-neprofesionişti :-) care va avea loc la etajul II al Bibliotecii Judeţene Ion Heliade Rădulescu Dâmboviţa, str. Stelea, nr. 2, Târgovişte, miercuri, 9 octombrie 2014, începând cu ora 14.30. Selecţia va consta într-un scurt interviu şi o scurtă probă practică (la alegere – interpretarea unui scurt monolog, a unei poezii etc ori un joc de rol pe o situaţie care va fi indicată de către echipa de selecţie).

”Toata lumea poate juca teatru, până şi actorii şi actriţele” (spunea Augusto Boal, creatorul teatrului forum). Noi suntem de acord cu această afirmaţie, aşa că vă aşteptăm să veniţi alături de noi şi, împreună, să devenim o echipă care aduce o schimbare în viaţa comunităţii.

Actualitate, Administrație, Flash, Local, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: