Breaking News

Subalternii lui Gheorghe Dinu reinventează Codul Rutier

Oct 15, 2013

Echipajul de trei poliţişti locali de la “rutieră”, care face, de câteva luni bune, pândă şi prăpăd printre şoferii care au ghinionul să le pice în plasă, lasă impresia că legea e numai pentru ceilalţi. Cum am ajuns la această concluzie? (Re)Văzându-i “la lucru”, cu autovehiculul din dotare parcat, în dispreţul legii, că de bun simţ nu e cazul, exact în refugiul dintr-o staţie pentru transportul public de călători, vizavi de Şcoala 2.

Unul măsura lung autoturismele “intangibile”care blocau circulaţia, staţionând în aşteptarea copiilor de şefi, şefuleţi şi alţi şmecheri, unul se plimba bezmetic pe linia continuă iar al treilea, mai la fereală, înfierbânta telefonul cellular.

Două chestiuni ar mai fi de adăugat aici : este oare corect şi normal ca trei poliţişti locali să se ocupe, fie şi în doru’ lelii , exclusiv de siguranţa copiilor de la şcoala amintită?

La atâta vigilenţă, cum de le-au scăpat pieţarii care îşi fac veacul la numai doi paşi distanţă, transportând ilegal persoane pe rutele Târgovişte-Răzvad-Moreni şi spre Ocniţa?

Actualitate, Administrație, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,