Breaking News

“Uniţi sau nu, politicienii sunt la fel”

Oct 21, 2013

Sondaj de opinie: Credeţi că este necesară coalizarea tuturor forţelor de dreapta?

Interese proprii şi afaceri ascunse, acestea sunt gândurile cetăţenilor în ceea ce priveşte o posibilă coalizare a tuturor forţelor de dreapta. În ultima perioadă, la nivel central, s-a discutat despre coagularea forţelor de dreapta, iar noi am vrut să vedem ce părere au oamenii despre această situaţie. Citiţi mai jos cum au răspuns intervievaţii la întrebarea noastră legată de acest subiect.

Margareta Ionescu, 62 de ani, pensionară: “Părerea mea este că o coaliţie a forţelor de dreapta nu ne-ar avantaja cu nimic, oricum fiecare politician, îşi vede propriul interes“.

Cristian Toader, 43 de ani, electrician: “Pentru mine, unul, această coaliţie îmi este indiferentă, sincer nu am încredere în aceste alianţe“.

Marian Petrescu, 56 de ani, inginer: “ Am auzit despre această posibilă coaliţie, dar nu m[ mişcă în niciun fel, dacă independenţi nu au putut să facă nimic, uniţi nici atât “ .

Virgil Simionescu, 64 de ani, pensionar: “ Când aud despre isprăvile politicienilor noştri, vă spun că mă lasă rece, toţi sunt numai pentru ei, dar vor să dea altă impresie. În faţa mea nu reuşesc, din păcate “ .

Daniel Andreescu, 33 de ani, operator PC: “ Eu cred că această coaliţie este o muşamalizare a propriilor interese. De-a lungul timpului, m-am convins ce le poate pielea politicienilor din România. Indiferent de situaţie, cu siguranţă nu vor face nimic bun pentru cetăţeni “ .

Paul Mateescu, 68 de ani, pensionar: “ Nu cred că este necesară această alianţă, cel puţin pentru noi. Probabil au ei ceva bine stabilit de au pus problema unei coaliţii. Nu ştiu ce să spun- oricum, pe mine mă lasă rece “ .

Alexandru Vişan, 27 de ani, şomer: “ Sunt de părere că această coaliţie nu este neapărat necesară pentru că uniţi sau nu, politicienii sutn la fel, din toate punctele de vedere “ .

Valentin Zaharescu, 25 de ani, student: “ Nu cred că este necesară pentru noi, această coalizare a forţelor de dreapta, pentru că nu vom avea niciun avantaj, probabil ei vor să se unească pentru cine ştie ce afaceri ascunse, numai de ei ştiute, de ce să fim noi de acord cu asta? “ .

Victoria Albu, 36 de ani, asistent maternal: “ Din punctul meu de vedere, unirea forţelor de dreapta ar însemna un conflict de interese pentru că fiecare dintre ei vor să ajungă cât mai sus, ceea ce nu ne încălzeşte pe noi cu nimic“.

Corneliu Manea, 63 de ani, pensionar: “ Vă spun sincer, că am o părere neutră, nu sunt de partea nimănui, politicienii din ziua de azi nu merită încrederea şi susţinerea noastră “ .

Mădălin Udroiu, 28 de ani, analist programator: “ În opinia mea, această coaliţie înseamnă muşamalizarea propriilor interese, vă daţi seama că niciunul dintre ei nu s-ar gândi la binele nostrum. Este necesară pentru ei, pentru noi în niciun caz “ .

Ovidiu Iordache, 37 de ani, administrator firmă: “ Părerea mea e că nu este necesară această coaliţie, dacă vor să facă ceva bun pentru ţara asta o pot face şi într-un mod independent “ .

Gabriel Ene, 45 de ani, mecanic auto: “ Eu cred că această coaliţie este o măgărie totală, ne-am săturat să fim prostiţi pe faţă de politicienii noştri, cred că ar fi cazul să se mai potolească şi ei “ .

Adrian Danciu, 39 de ani, taximetrist: “ Nu văd cu ochi buni această coaliţie, sunt convins că este o strategie de-a lor pentru a ajunge la putere. Să fie sănătoşi şi să nu aştepte susţinerea noastră “ .

Graţiela Dumitraşcu, 48 de ani, contabilă: “ Dacă s-ar coaliza forţele de dreapta pentru binele nostru, al oamenilor care trăim în ţara asta, probabil aş susţine din toate punctele de vedere, dar momentan nu prea am încredere în această alianţă “ .

Elena Zamfir, 35 de ani, casnică: “ Am auzit şi eu despre această coalizare, dar nu îmi inspiră încredere, eu cred că aceşti politicieni au un scop anume, care nu ne include şi pe noi, oamenii de rând “ .

Ana Maria Potlogeanu, 27 de ani, secretară: “ Sunt de părere că această coaliţie nu este o prioritate pentru noi, dacă cei care sunt la putere acum nu fac nimic pentru noi, cei din partea cealaltă de ce ar face? “ .

Mihai Duţă, 40 de ani, designer inerior: “ Nu cred că ar fi necesară această coaliţie, decât în cazul unor proiecte mai serioase pentru ţara noastră, în altă situaţie nu văd o necesitate “ .

Constantin Neamţu, 66 de ani, pensionar: “ Sunt convins că dacă se va realiza această coaliţie, ar fi numai în cazul unor interese proprii, decât dacă aceştia ar avea de câştigat în urma acestei uniuni “ .

Silviu Brănescu, 52 de ani, inginer: “ Nu cred că această coaliţie este rezolvarea problemelor cu care se confruntă ţara noastră. La momentul de faţă, sunt lucruri mult mai importante pentru noi “ .

George Costache, 46 de ani, şomer: “ Din punctul meu de vedere, coalizarea forţelor de dreapta este o afacere a pliticienilor noştri, care în niciun caz nu vizează binele României “ .

Octavian Nae, 31 de ani, consultant vânzări: “ Sunt de părere că nu este necesară această coalizare, pntru că nu vom avea cine ştie ce beneficii, cu siguranţă aceştia sunt numai pentru ei, toţi o apă şi un pământ “ .

Eduard Popescu, 28 de ani, şofer: “ Nu am încredere în politicienii noştri, drept pentru care nu susţin în niciun fel această coalizare “ .

Ion Toader, 43 de ani, electrician: “ Eu cred că această coalizare presupune anumite afaceri, doar de ei ştiute, nu cred că se ţine cont şi de situaţia noastră, pentru că toţi politicienii îşi văd propriul interes “ .

Răzvan Fieraru, 26 de ani, consultant financiar: “ Nu cred că este necesară, nu văd rostul acestei coaliţii, deasemenea nu îmi inspiră încredere “.

Actualitate, Administrație, Flash, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare