Breaking News

15 persoane suspecte în urma unui conflict din localitatea Băleni

Noi 25, 2013

Astăzi, în jurul orei 13:00, Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Băleni, cu privire la faptul că, în incinta unui local, are loc un conflict între mai multe persoane.

O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-au stabilit că în urma unui conflict spontan între un grup de tineri şi administratorii unităţii de alimentaţie publică, au fost distruse mai multe bunuri, iar două persoane au fost agresate fizic, una dintre acestea necesitând îngrijiri medicale.

Totodată, în exteriorul localului, un bărbat, în vârsta de 26 de ani, din comuna Racoviţa, a folosit o armă neletală, respectiv un pistol cu gaze, însă nicio persoană nu a fost rănită.

În acest moment, 15 suspecţi, cu vârste cuprinse între 17, respectiv 50 de ani, se află la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri, iar în funcţie de materialul probator se vor lua măsurile legale corespunzătoare.

În cazul de faţă se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe, port ilegal şi uz de armă neletală, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce anulată.

Poliţiştii continuă cercetările pentru probarea activităţii infracţionale a suspecţilor în cazul acestui conflict.

Actualitate, Administrație, Local, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,