Breaking News

Andrei Plumb mulţumeste numărului tot mai mare de târgovişteni care îi acordă încredere

Noi 07, 2013

La începutul săptămânii, a apărut pe piaţă un sondaj electoral, fiind abordat inclusiv subiectul candidaturilor pentru primăria Târgoviştei. În condiţiile în care USL ar obţine, fără probleme, 60% din voturile dâmboviţenilor, iar PSD Dâmboviţa s-ar menţine la 50% în preferinţele dâmboviţenilor, pentru Primăria Târgoviştei, dacă duminică ar fi alegeri, Gabriel Boriga ar obţine 60%, fiind urmat, la distanţă foarte mare de preşedintele PSD Târgovişte – Cristian Stan cu 10 %, acesta fiind, la rândul lui, îndeaproape, de Andrei Plumb.

Solicitat să comenteze pe marginea acestui sondaj, dar şi prezenţa sa în această cercetare sociologigă, Andrei Plumb, directorul de programe al Clubului Social Democrat, a declarat următoarele: „E o decizie a partidului, atâta vreme cât dumneavoastră afirmaţi că este comandat de către PSD, ceea ce înseamnă că este respectat statutul partidului şi înseamnă că e clar voinţa conducerii filialei judeţului. În ceea ce mă priveşte, este clar că am foarte mult de muncă. Am spus aceasta încă de la început, că nu ştiu să fac lucrurile târâş-grăpiş, ci le fac prin construcţie, cărămidă cu cărămidă. Nu pot decât să le mulţumesc anticipat pentru încredere celor care mi-au pomenit numele şi care, practic, spun de pe acum că îmi acordă încrederea. Deşi repet şi o voi face ori de câte ori va fi necesar – nu avem o miză electorală în faţă. Conform calendarului de alegeri, în 2016 avem, normal, alegeri pe plan local şi pe plan naţional (parlamentare). Ceea ce urmează să vină ca şi competiţie, bătălie politică în 2014, sunt alegerile europarlamentare şi cele prezidenţiale. Pe de altă parte, doresc să le mulţumesc foarte mult celor care – presupun că sunt din conducerea organizaţiei din care fac şi eu parte – PSD Dâmboviţa, pentru faptul că m-au introdus în acest sondaj. Ar fi mult de muncă. Eu sunt la început de drum şi despre aceste lucruri mi-aş dori foarte mult să discutăm în momentul în care în faţa noastră va exista un an cu miză electorală în ceea ce priveşte alegerile la Primăria Municipiului Târgovişte, alegeri locale în Dâmboviţa, alegeri parlamentare. Dacă doriţi să vorbim despre viaţa politică, mă veţi vedea în conferinţe politice alături de colegi de-ai mei care mi-au cerut direct să mă implic şi să sprijin să realizăm câteva acţiuni, pentru a pregăti, aşa cum trebuie, din punct de vedere al laturii şi al segmentului de TSD, lucrurile pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale”.

Referitor la scorul obţinut de Cristian Stan, preşedintele PSD Târgovişte, Andrei Plumb nu a dorit să comenteze: „ Din câte ştiu, are strategia dumnealui, calendarul domniei sale în ceea ce priveşte acestă competiţie care, din punctul meu de vede nu poate fi mai devreme de 2016. Nu sunt educat şi nu sunt construit să mă gândesc că îmi voi începe cariera politică, dacă va fi să confirm la municipiul Târgovişte şi aceasta nu se va întâmpla decât în baza unui sondaj de opinie cu miză – adică ne pregătim real pentru alegeri – pe groapa altcuiva. Nu este felul meu de a fi”.

Actualitate, Administrație, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: