Breaking News

Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din Sultanu, în sărbătoare

Noi 10, 2013

Sâmbătă, micuţa Biserică Adventistă de Ziua a Şaptea din Sultanu, comuna Vişineşti a marcat încă o etapă din istoria ei, îmbrăcând hainele de sărbătoare pentru serviciul religios de dedicare. Acest serviciu religios înseamnă că noua construcţie va fi destinată scopurilor religioase, adică desfăşurării servicilor religioase săptămânale.

La eveniment au luat parte oficialităţi locale şi judeţene.Conducerea Bisericii Adventiste din zona Muntenia a fost reprezentată de preşedintele acesteia – George Pîrlitu, iar pastorii ce au păstorit comunitatea până acum au întregit numărul participanţilor.

“Istoria Bisericii Adventiste din localitate începe din anul 1945, atunci când s-a consturit prima biserică. În 1973 a fost construită o nouă clădire, îmbunătăţind astfel condiţiile în care adventiştii îşi desfăşurau activitatea. Acum, construcţia începută în septembrie 2006 este finalizată şi gata să slujească obiectivului pentru care a fost construită”, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre de pastorul Laurentiu Matei.

Actualitate, Administrație, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: