Breaking News

Ghionturi, îmbrânceli şi scuipături la Tony Bulandra sau alegerile PDL Târgovişte!

Noi 21, 2013

Încercarea grupării Popescu-Boriga de a sabota alegerile pentru conducerea PDL Târgovişte a degenerat într-un circ mai ceva ca la uşa cortului. Având ca punct de plecare interdicţia primarului Gabriel Boriga – suspendat din PDL- de a intra în clădirea Teatrului municipal, scandalul a fost la un pas să degenereze. Au fost huiduieli, îmbrânceli, invective şi chiar oameni scuipaţi pentru că au vrut să intre în sală, să îşi exprime votul. Fireşte, nici tabăra cealaltă- pro Blaga- n-a stat cu mâinile-n sân, dimpotrivă. Informaţi din timp de “ce se punea la cale în primărie”, membrii conducerii interimare au apelat la serviciile cunoscutei firme de pază şi protecţie BGS. În isteria generală au fost solicitaţi să intervină jandarmii şi poliţiştii, mai ales că provocările s-au ţinut lanţ. Iniţial, mulţi delegaţi cu drept de vot au ales să plece, revenind însă după ce spiritele s-au mai calmat.

În momentul în care în sală au fost mai mulţi de jumătate din cei 186 delegaţi cu drept de vot a început conferinţa, cu încă o lovotură de teatru: Ciprian Prisăcaru şi-a anunţat retragerea candidaturii pentru funcţia de preşedinte. În continuare, procesul de votare n-a mai fost decât o formalitate. Preşedintele Vasile Blaga a fost informat în legătură cu scandalul de la Târgovişte, indicaţia fiind de a se ţine alegerile dacă se întruneşte cvorumul necesar.

Preşedintele interimar Iulian Vladu cere măsuri drastice împotriva lui Florin Popescu

Într-o declaraţie, cu puţin înainte de începerea votului, Marin Antonescu, membru al comisiei de organizare, a susţinut că “au fost oameni bătuţi, scuipaţi şi înjuraţi” iar candidatul Iancu Caracota a fost la fel de virulent:” Ce este afară acum? E ceea ce avem de 23 de ani: o golănie!”

Imediat ce a început procesul de votare, preşedintele interimar Iulian Vladu, senatorul Ovidiu Isăilă şi secretarul regional George Ionescu au criticat acţiunea coordonată de Florin Popescu, împotriva căruia vor cere sancţiuni drastice:

“eu regret că unii colegi au ajuns să se comporte în halul în care s-au comportat. E o pată neagră pe obrazul PDL. Luni voi cere măsurile necesare în Biroul Permanent Naţional.”- a declarat Iulian Vladu. Acesta a mai precizat că nu se pune problema sancţionării lui Ciprian Prisăcaru, prin retragerea sprijinului politic în Consiliul Local Târgovişte.

 

Actualitate, Administrație, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , ,