Breaking News

Informare Meteorologică – Cod Galben

Noi 25, 2013

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică – COD GALBEN pentru ziua de 25.11.2013, între orele 04.00-22.00.

Această atenţionare este valabilă si pentru zona de nord a judeţului Dâmboviţa, fenomenele vizate fiind răcire accentuată, ninsori, intensificări ale vântului.

În urma acestei atenţionări s-a solicitat Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă, în vederea informării operative a CJSU despre producerea oricărui fenomen periculos, transmiterea urgentă a raportului operativ către Secretariatul Tehnic Permanent al CJSU Dâmboviţa- Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa- conform anexei nr. 2.6 din Manualul Primarului în situaţia producerii de pagube materiale.

S-a solicitat de asemenea, punerea în aplicare a prevederilor cuprinse în Planul de Măsuri al CJSU Dâmboviţa pentru sezonul rece 2013-2014, afişat pe site-ul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, ce privesc instituţiile şi Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă atunci când este cazul.

Actualitate, Administrație, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,