Breaking News

La Şcoala Radu cel Mare s-a dat drumu’ la căldură în… secretariat

Noi 27, 2013

În sălile de clasă de la Şcoala Radu cel Mare, temperatura oscilează între 3-4 grade Celsius. De frig, elevii nu mai ies din clase, nici măcar pentru a merge la toaletele la fel de reci şi mizere. S-au îmbolnăvit pe capete şi mulţi părinţi nu mai vor să rişte sănătatea copiilor. Îi vor ţine acasă, cu riscul de a primi absenţe nemotivate, aşa cum s-a vehiculat prin şcoală.

La secretariat, în schimb, altă mâncare de peşte. „Doamnele” au aeroterme, cu acordul şi binecuvântarea directoarei Cristina Baloeanu, care ne-a şi oferit o explicaţie năucitoare: secretarele au multe situaţii de făcut şi le îngheaţă degetele.

Păi bieţii copii nu îngheţă d-nă director din cap până-n picioare, la un loc cu profesorii? S-au, altfel spus, instalaţia electrică rezistă doar în secretariat, nu şi la salile de curs?

Cam asta se întâmplă în aceste zile la Şcoala Radu cel Mare, unde nu s-a schimbat nimic în bine de ani şi ani de zile. O instituţie prost administrată unde singura investiţie notabilă a constat în reamenajarea parţială a unui grup sanitar pentru copiii de la clasa zero.

 

Actualitate, Administrație, Dezvăluiri, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare