Breaking News

Manifestările ocazionate de Ziua Naţională a României, în siguranţă !

Noi 29, 2013

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa va asigura măsurile de ordine pentru buna desfăşurare a manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Naţionale a României şi a 95 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918.

În municipiul Târgovişte vor fi organizate manifestări publice de amploare, ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului şi la cele comemorative ale Marii Uniri,  o paradă militară, precum şi spectacole cultural-artistice, la care se preconizează participarea unui public numeros.

Poliţia  rutieră dâmboviţeană  va  avea o prezenţă stradală activă, acţionând pentru fluidizarea traficului şi prevenirea evenimentelor rutiere.

Structurile de ordine publică vor acţiona pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, precum şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători.

Poliţiştii de la transporturi vor intensifica activităţile de patrulare în staţiile de cale ferată şi pe trenurile de călători pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise cu violenţă şi a celor contra patrimoniului.

Efectivele specializate în investigaţii criminale vor fi la datorie, desfăşurând activităţi specific pentru prevenirea infracţiunilor judiciare stradale.

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa urează tuturor cetăţenilor “ LA MULŢI ANI ! “ de Ziua Naţională a României.

Actualitate, Administrație, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare