Breaking News

Nu este perioada potrivită pentru reabilitarea infrastructurii municipiului Târgovişte

Noi 13, 2013

Sondaj de opinie: Ce părere aveţi despre faptul că lucrările de infrastructură de la nivelul municipiului Târgovişte au început să se deruleze tocmai acum, la venirea iernii ?

Incompetenţă, nepăsare şi pierdere de timp, acestea sunt doar câteva dintre părerile oamenilor în ceea ce priveşte decizia municipalităţii de a începe reabilitarea infrastructurii într-un moment nu tocmai bun. După ce toată vara nu au avut loc lucrări de infrastructură, conducerea municipiului Târgovişte a început acum, la venirea iernii, aceste lucrări. Noi am vrut să vedem ce părere au târgoviştenii despre acest lucru, iar aceştia sunt dezamăgiţi. Citiţi mai jos cum au răspuns târgoviştenii la întrebarea noastră legată de acest subiect.

Mihai Ionescu, 36 de ani, şofer: ” Părerea mea e că aceste lucrări trebuia începute de mult, acum la venirea iernii deja parcă nu mai au niciun rost, nu cred că au luat cea mai bună decizie atunci când s-au apucat de reabilitări în luna noiembrie ” .

Paul Maricescu, 64 de ani, pensionar: ” Nu am o părere bună, bineînţeles, ba din contră mi se pare bătaie de joc ceea ce fac oamenii aceştia acum. Mă întreb, oare ce au păzit toată vara? ” .

Cristian Andreescu, 39 de ani, şomer: ” Nu pot avea o părere bună, municipalitătea a pierdut timpul până acum, sau a avut cu totul şi cu totul alte preocupări, decât reabilitarea străzilor. Nu este momentul potrivit de reabilitări, acum când vine iarna ” .

Ovidiu Dinescu, 42 de ani, inginer: ” Din punctul meu de vedere, aceste lucrări trebuia începute de mult, dar municipalitatea nu s-a îngrijit de această problemă, aşa cum era normal ” .

Eugen Popa, 37 de ani, consultant financiar: ” Părerea mea e că aceşti oameni au dat dovadă de incompetenţă, nu este normal ceea ce au făcut ei, atunci când s-au gândit să se apuce de lucrările de infrastructură, în această perioadă ” .

Şerban Andrei, 25 de ani, student: ” Deşi nu sunt în măsură să judec activităţile municipalităţii, eu consider că nu este tocmai bine ceea ce au făcut ei ” .

Adrian Popescu, 48 de ani, muncitor construcţii: ” Nu am o părere bună, aceste lucrări trebuia să să fie executate vara, când vremea era frumoasă, nu existau ploi şi alte fenomene ” .

Virgil Ene, 62 de ani, pensionar: ” Sunt de părere că municipalitatea a început aceste lucrări la voia întâmplării. Nu a ţinut cont de faptul că iarna nu se fac astfel de lucrări ” .

Daniel Sandu, 45 de ani, electrician: ” Din punctul meu de vedere aceste lucrări au fost început fără prea multă judecată înainte, nu este normal, nicăieri în ţară nu se execută lucrări de reabilitare, iarna ” .

Marian Dospinescu, 42 de ani, şomer: ” Părerea mea e una proastă. Lucrările de reabilitare a infrastructurii nu se fac iarna, în niciun oraş din ţara asta nu se întâmplă aşa. Este bătaie de joc ” .

Ion Negoescu, 43 de ani, administrator firmă: ” Eu cred că aceste lucrări nu-şi au rostul la începutul iernii, înainte de a se începe efectuarea lor, municipalitatea ar fi trebuit să se gândească mai bine ” .

Laura Petrache, 34 de ani, asistent medical: ” Nu am o părere bună, deşi nu sunt tocmai persoana potrivită să-mi cu părerea, eu cred totuşi că aceste lucrări trebuia să înceapă încă din primăvaară, nu acum când vine iarna ” .

Luiza Ştefan, 36 de ani, casnică: ” Nu cred că este bine faptul că pe vremea aceasta se lucrează la infrastructură, municipalitatea nu dă dovadă de seriozitate atunci când vrea să facă ceva ca lumea pentru oraşul nostru ” .

Petre Ciubotaru, 49 de ani, taximetrist: ” Părerea mea e că nu este bine ceea ce se întâmplă, tot ce se mişcă în oraşul nostru este pe dos, lucrările importante sunt făcute fără simţul răspunderii, nu există atenţie, nu există implicarea necesară ” .

Ana Maria Voicu, 38 de ani, economist: ” Consider că aceste lucrări trebuia să fie executate pe timpul verii, nu acum. Prin aceste decizii, municipalitatea dă dovadă de nepăsare ” .

Vlad Andronescu, 29 de ani, agent vânzări: ” Nu cred că este perioada potrivită pentru reabilitarea infrastructurii municipiului Târgovişte, până în iarnă aceste lucrări ar fi trebuit finalizate ”.

Elena Matei, 48 de ani, casnică: ” Nu am o părere bună, nu cred că municipalitatea a luat cea mai bună decizie atunci când s-a apucat de aceste reabilitări ”.

Emil Mândăianu, 64 de ani, pensionar: ” Părerea mea e că aceasta decizie este dovadă de incompetenţă. Mă întreb oare unde s-au mai întâlnit lucrări de infrastructură, iarna?” .

Valeriu Dinu, 59 de ani, pensionar: ” Din punctul meu de vedere, este o pierdere de timp, atunci când vrei să realizezi ceva bun, trebuie să studiezi situaţia din toate punctele de vedere, oamenii de la conducere nu au făcut acest lucru ” .

Gheorghe Stănescu, 65 de ani, pensionar: ” Eu cred că nu este momentul potrivit pentru aceste lucrări, totul este făcut la voia întâmplării, este o nepăsare totală în oraşul nostru din partea autorităţilor ” .

Constantin Iordăchescu, 61 de ani, pensionar: ” Nu am o părere bună, ba din contră, sunt dezamăgit de isprăvile autorităţilor, care lasă lucrurile cu adevărat importante pentru Târgovişte, la voia întâmplării ” .

Gabriel Banu, 34 de ani, asistent manager: ” Părerea mea e că nu e o idee bună, efectuarea lucrărilor de infrastructură în această perioadă. Municipalittea nu a luat cea mai bună decizie în acest sens ” .

Tatiana Ivan, 47 de ani, profesor: ” Consider că unele activităţi ale municipalităţii sunt făcute cu un dezinteres total, ceea ce nu este bine pentru dezvoltarea urbană ”

Dumitru Ioniţă, 43 de ani, jurist: ” Nu am o părere bună, noi, târgoviştenii, avem multe aşteptări din partea municipalităţii, care ne dezamăgete pe zi ce trece ” .

Carmen Aldea, 37 de ani, casnică: ” Părerea mea e că aceste lucrări trebuia să fie finalizate de mult. Municipalitatea a pierdut timpul şi probabil a avut alte priorităţi pentru oraşul nostru ” .

Actualitate, Administrație, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: