Breaking News

PDL Târgovişte- final de “stagiune” la Teatrul Tony Bulandra

Noi 20, 2013

Mâine seară, la Teatrul Tony Bulandra, democrat liberalii pun în scenă o piesă pe care mulţi o consideră bine regizată: Este vorba despre alegerile interne din Organizaţia PDL Târgovişte, în urma cărora vor fi desemnaţi preşedintele, secretarul general, şi restul echipei, anume doi primvicepreşedinţi, opt vicepreşedinţi, un secretar general adjunct, opt secretari executivi şi un trezorier.

Cu excepţia luptei dintre Iancu Caracotă şi Ciprian Prisăcaru, ambii candidând la funcţia de preşedinte, competiţia se anunţă liniştită, fără niciun fel de surprize. Există o comisie de organizare a alegerilor, condusă de preşedintele interimar Iulian Vladu, asupra căreia a fost lăsată întreaga responsabilitate şi, conform declaraţiilor lui Marin Antonescu, membru în această comisie, sunt aşteptaţi să voteze 186 de delegaţi. Este vorba de delegaţii de drept, adică cei 65 de preşedinţi de organizaţii de secţii de votare, cei şapte consilieri locali şi viceprimarul Prisăcaru şi de 113 delegaţi validaţi de OSV-uri. Deşi nu vor  lipsi invitaţi din conducerea centrală, primarul Boriga, suspendat din partid nu va participa la conferinţă iar deputatul Florin Popescu va participa doar ca invitat.

Acesta din urmă a şi depus o contestaţie, cu privire la modul de organizare a alegerilor, în timp ce Prisăcaru a solicitat, fără succes, lista nominală a delegaţilor cu drept de vot.

Actualitate, Administrație, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare