Breaking News

Pepiniera copiilor noştri

Noi 11, 2013

“Pepiniera copiilor noştri “- este o activitate de voluntariat, iniţiată de către Asociaţia “Dezvoltarea Europeană a Comunităţii Locale” Târgovişte (ADECL), care se înscrie în programul de educaţie ecologică al asociaşiei.

La finalul săptămânii trecute, peste 80 de voluntari au plantat peste 1000 de puieţi de gorun în satul Gorgota, pe un teren ce aparţine fondului forestier al Ocolului Silvic Târgovişte.

„Răspunzând chemării ADECL, tineri studenţi, elevi şi profesori de la Facultatea de Ingineria Mediului şi Ştiinţa Alimentelor , C.N.”C-tin Carabella”, Liceul de Arte “Bălaşa Doamna”, Liceul Tehnologic ” C-tin Brâncoveanu”, au dovedit responsabilitate, entuziasm şi bucuria de a avea grijă faţă de natură.

Asociaţia “DECL” Târgovişte doreşte să promoveze grija faţă de natură, nevoia de “înverzire” a comunităţii în care trăim, să imprime tinerei generaţii un stil de viaţă sănătos şi echilibrat.

Acţiunea de împădurire s-a derulat în cadrul parteneriatului încheiat între Asociaţia “DECL” Târgovişte şi Direcţia Silvică Dâmboviţa”, ne-a declarat Maria Toma, preşedintele Asociaţiei.

Actualitate, Administrație, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , ,