Breaking News

Sezonul oficial de off-road s-a încheiat la Târgovişte

Noi 24, 2013

Off-Road Bucureşti (CORB 44) – reprezentat de Silviu Bulugioiu şi Asociaţia „Împreună pentru Dâmboviţa” reprezentată de preşedintele ei – Andrei Plumb au organizat la Târgovişte între 21-23 noiembrie – CORB 24H Challenge – ultima provocare competiţională din sezonul 2013.

Startul în cupa de off-road a fost dat vineri – 22 noiembrie, iar echipajele au avut la dispoziţie 24 de ore pentru a parcurge traseul de 170 km din zona Târgovişte-Pucioasa. Ziua de vineri s-a încheiat cu o reuşită petrecere câmpenească.

Cursa Off-road CORB 24 Challenge Târgovişte, primele impresii

După ce au parcurs 61 de km din cei 170 de km de traseu forestier, echipa Off-Road CORB24 Challenge a luat o pauză, undeva pe dealurile comunei Vulcana Băi, pentru a savura masa câmpenească, promisă de Andrei Plumb-preşedintele Asociaţiei Împreună pentru Dâmboviţa, încă de la startul competiţiei. Scopul acesteia a fost socializarea şi schimbarea primelor impresii despre eveniment.

“ Este o atmosferă frumoasă, este o atmosferă deschisă. Se simte spiritul competiţional. Îl felicit pe domnul Bulugioiu pentru modul în care a dus competiţia. Mă bucur foarte mult că există o limită în ceea ce priveşte consumul băuturilor alcoolice în natură şi totodată apreciez caracterul ecologist pe care dumnealor îl abordează şi îl practică. Nu văd mucuri de ţigară, nu văd deşeuri care să pericliteze mediul. Ba mai mult, se evită zonele verzi, care încă au iarbă şi e de apreciat. În momentul de faţă, pentru modul în care ati organizat, aveţi felicitările mele” , a declarat Andrei Plumb-preşedintele Asociaţiei Împreună pentru Dâmboviţa.

La rândul său, Silviu Bulugioiu- Secretar al Clubului Off-Road București – CORB 44 a ţinut să precizeze că fondurile strânse în această competiţie vor fi donate unei campanii umanitare: „Ajutaţi-l pe Daniel” – băiatul unui coleg de-al nostru care în momentul de faţă este în staff-ul de organizare, care are probleme serioase de sănătate şi necesită o intervenţie chirurgicală în străinătate. Este motivul pentru care toţi din această ramură de off-road şi motosport ne-am adunat şi mare parte din fondurile pe care le strângem le donăm acestui copil pentru a fi sănătos”.

A doua zi, rezervată trialului

În cea de a doua zi, echipajele care au dorit au avut posibilitatea să se întreacă şi în proba de trial, un traseu scurt, gândit special pentru un show care să bucure spectatorii şi care să le arate celor prezenţi la ce au fost supuse maşinile şi echipajele în cele 24 de ore petrecute în Subcarpaţii de Curbură. Această probă a fost comentată de Victor Mihalache.

Traseul CORB 24H Challengea fost gândit pentru clasele Open şi Standard. Aceste clase sunt determinate de gradul de pregătire al maşinilor. La start s-au aliniat atât campioni naţionali, cât şi echipaje din Târgovişte.

CORB 24H Challenge este un eveniment organizat sub egida Comisiei Naţionale de Off-Road şi al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Seara învingătorilor

Sâmbătă seara, după două zile de concurs, a urmat premierea învingătorilor. Evenimentul a avut loc la Restaurantul Continental din Târgovişte. Oaspeţi importanţi au participat la această gală. Ne referim aici la: prefectul judeţului – Victor Sanda, subprefectul – Antonel Jîjîie, deputatul Radu Popa, preşedintele PNL Dâmboviţa – Mihai Volintiru, Dan Miculescu – patron MDI, Sebastian Marin – secretar general al Asociaţiei Împreună pentru Dâmboviţa, Răzvan Plumb şi Laurenţiu Nicolaescu – vicepreşedinţi, Andrei Plumb – preşedintele Asociaţiei Împreună pentru Dâmboviţa , Emilian Rusu – directorul Direcţiei Finanţelor Publice Dâmboviţa, Danil Zepişi – comandantul IPJ Dâmboviţa, Vasile Moise – preşedintele Partidei Romilor Pro-Europa Dâmboviţa, Răducanu Tudorică – preşedintele Partidei Romilor Pro-Europa Târgovişte, Sandu Tolea – directorul Direcţiei Sanitar Veterinare Dâmboviţa, Ana Bogdan – directorul AITT.

Deputatul Radu Popa, consilier pe probleme de politică al primului ministru, plăcut impresionat de concursul inedit ce s-a desfăşurat la Târgovişte, dar şi de calitatea competitorilor, a adresat celor prezenţi un scurt mesaj: „ O competiţie interesantă, nişte oameni care se luptă între ei, dar ştiu foarte mult să se aprecieze între ei după ce lupta a luat sfârşit. Am văzut că sunteţi o familie şi cred că noi, în politică, ar trebui să împrumutăm mai mult de la dumneavoastră, din spiritul acesta”.

Andrei Plumb, preşedintele Asociaţiei Împreună pentru Dâmboviţa: ”Mulţumesc foarte mult lui Silviu Buligioiu şi CORB 44, mulţumesc foate mult tuturor şi în special colegilor din mass media, pentru că au fost alături de noi încă de la momentul în care am lansat acest proiect. Mulţumesc tuturor oaspeţilor noştri – avem o relaţie de prietenie, în afara proiectelor pe care vrem să le realizăm în Târgovişte, în Dâmboviţa, indiferent de funcţiile pe care domniile lor le deţin astăzi. Vreau să ne mobilizăm, pentru ca, la anul, să organizăm împreună o competiţie internaţională. Eu aşa m-am angajat de la început. Dacă cei de aici v-au convins că împreună putem duce competiţia la nivel internaţional, aveţi în continuare, în mine, un partener”.

Aşa cum este normal în orice competiţie, trebuie ca celor ce au participat să li se dea posibilitatea, dacă sunt nemulţumiţi de rezultat, să facă contestaţii. Aşadar, după expirarea timpului în care se pot face contestaţii, vom da publicităţii câştigătorii CORB 24H Challenge.

Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , ,