Breaking News

EXPLOZIV! Legăturile periculoase ale lui Neculaescu în Primăria TÂRGOVISTE! Vezi în curând pe cine va nenoroci personajul nostru combinator!!

Taxa de habitat nu creşte în 2014

Noi 15, 2013

Membrii Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară “Reabilitarea sistemuluide colectare, transport, tractare şi depozitare a deşeurilor solide în Dâmboviţa”, mai pe scurt ADI-Salubritate, au decis menţinerea şi în 2014 a taxei de habitat la 16 lei/ gospodărie, respectiv 9 lei în cazul persoanelor singure sau care beneficiază de alte scutiri. Pentru instituţiile publice taxa rămâne 50 lei/ lună dublându-se în schimb cotizaţia suplimentară pe care o va avea de achitat UAT-urile, la 2 lei/an/gospodărie, plătibilă în rate lunare.

Marea problemă cu care se confruntă ADI –Salubritate rămâne plata datoriilor care depăşesc 100 de miliarde de lei vechi. Din 89 de unităţi administrativ – teritoriale numai 26, adică mai puţine de o treime, sunt cu plăţile la zi, de unde şi intenţia preşedintelui Adrian Ţuţuianu de a negocia eşalonarea la plată a restanţelor, începând de anul viitor

Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare