Breaking News

Utilitatea contorizării pe orizontală, prezentată reprezentanţilor asociaţiilor de proprietari

Noi 04, 2013

Aproximativ 120 de administratori şi preşedinţi de asociaţii de proprietari din Târgovişte au răspuns invitaţiei conducerii Companiei de Apă, subiectul discuţiei fiind avantajele contorizării pe orizontală.

Dorin Staicu, directorul general al CATD, a prezentat noul regulament, care reglementează posibilitatea prin care consumatorii casnici se racordează direct de la branşamentul scării, cu condiţia încheierii unei convenţii de facturare individuală. A prezentat, de asemenea, soluţiile tehnice şi a făcut precizarea că trebuie folosite materiale de calitate, pentru ca firmele agrementate să poată oferi garanţia lucrărilor, în condiţiile prevăzute de lege.

Compania de apă urmează să asigure proiectarea şi există şi posibilitatea plăţii în 6 , 12, sau 24 rate lunare.

Directorul general Dorin Staicu a precizat că nu este obligatorie contorizarea pe orizontală dar cei care vor face acest pas vor plăti doar cât consumă, cu condiţia utilizării unor apometre de calitate şi schimbate periodic.Reprezentanţii proprietarilor s-au lăsat convinşi destul de greu, fiind de acord că piedica principală o constituie costul destul de mare al instalaţiilor, raportat la posibilităţile consumatorilor.

 

Actualitate, Administrație, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,