Breaking News

Breaking News

Vinerea neagră, în varianta aleşilor locali din Târgovişte

Noi 13, 2013

De vineri se cam termină cu boieria şi temperaturile diurne vor intra în limitele normale. Ziua vor fi cel mult 10 grade Celsius iar noaptea temperaturile vor coborâ spre pragul de îngheţ. Tot vineri expiră şi termenul la care aleşii locali s-au angajat să fie montate şi funcţionale centralele pentru şcoli şi grădiniţe.

Ei bine, situaţia este departe de a fi rezolvată şi singura certitudine – nu vrem să fim cinici dar aşa stau lucrurile, este aceea că mii şi mii de elevi şi profesori din Târgovişte vor îngheţa de frig în şcolile neîncălzite.

A început, ce-i drept, montarea câtorva centrale dar asta nu este nici pe departe ce au promis consilierii şi primarul. Sunt şcoli şi grădiniţe unde nu s-a făcut nimic în această direcţie şi nimeni nu s-a obosit să explice care au fost motivele.

Măcar în ceasul al XII –lea aceşti domni “aleşi” să fie cinstiţi cu târgoviştenii cărora le îngheaţă copiii şi să le spună realitatea. Să nu uite cum le-au cerşit voturile, din uşă-n uşă, şi să facă treba pentru care au fost aleşi şi sunt plătiţi.

Târgoviştenii au dreptul să ştie şi pe ce considerente a fost prioritizată montarea mult disputatelor centrale şi cine a decis, din vârful pixului, care dintre copii vor avea totuşi parte de căldură şi care nu.

Aşteptăm un răspuns pertinent la aceste întrebări şi exprimăm opinia că ar fi de bun simţ să se oprescă încălzirea şi la Primăria Târgovişte, până vor fi asigurate condiţii decente în toate instituţiile de învăţământ.

Actualitate, Administrație, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: