Breaking News

ANDREI PLUMB ADUCE DE SĂRBĂTORI BUCURIE ÎN SUFLETELE FAMILIILOR NEVOIAȘE

Dec 12, 2013

Asociaţia ÎMPREUNĂ PENTRU DÂMBOVIŢA este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit şi are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea şi coordonarea de activităţi care să contribuie la dezvoltarea judeţului Dâmboviţa din punct de vedere economic, social, educaţional, cultural şi turistic.

Pentru realizarea acestui scop asociaţia are printre obiective sprijinirea şi organizarea activităţilor culturale pentru tineri şi grupurile etnice și susţinerea unor campanii umanitare pentru sprijinirea persoanelor defavorizate şi a grupurilor de risc.

Astfel, cu puțin timp în urmă, Andrei Plumb, Președinte al Asociației Împreună Pentru Dâmbovița, a fost alături de copiii care provin din familii nevoiașe și fără gram de speranță, aducându-le acestora bucurie și veselie, oferindu-le produse alimentare pentru ca sărbătorile lor de iarnă să fie cât mai fericite și plăcute. Cei aproximativ 30 de copii cu vârste cuprinse între 5 ani și 12 ani, împreună cu familiile lor, au pregătit un scurt moment de colinde și au socializat cu Andrei Plumb și prietenii care i-au fost alături la acest eveniment. În cadrul discuțiilor, Andrei Plumb a luat la cunoștință și a înțeles nevoile acestor familii uitate de sistem, urmând ca împreună cu Marin Nicolae, Președintele Asociației Tinerilor Care Acordă o Șansă, să identifice soluții pentru rezolvarea problemelor legate de cărțile de identitate și locuințele sociale.

ANDREI PLUMB NU A UITAT COPIII DE LA

COMPLEXUL DE SERVICII SOCIALE TÂRGOVIȘTE FLOARE DE COLȚ

Așa cum a promis, a făcut. Andrei Plumb a revenit cu puțin timp în urmă la COMPLEXUL DE SERVICII SOCIALE TÂRGOVIȘTE FLOARE DE COLȚ. Prima vizită la acest centru a fost organizată pe data de 9 mai 2013 alături de vedeta națională Antonia și conducerea acestui centru. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Andrei Plumb și ceilalți membrii ai Asociației Împreună pentru Dâmbovița s-au reîntors spontan în rândul copiilor, oferindu-le produse alimentare și petrecând câteva momente fericite împreună cu aceștia care de data aceasta s-au organizat singuri, fără ca reprezentanții din conducerea centrului să fie prezenți.

 

Actualitate, Flash, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: