Breaking News

Helmuth Duckadam, în rol de Moş Nicolae pentru sportivii din Titu

Dec 09, 2013

Administraţia locală a oraşului Titu a reuşit să ne surprindă plăcut şi de această dată. Este vorba despre prezenţa marelui fotbalist Helmuth Duckadam – imaginea Stelei care, de această dată s-a aflat, în rol de Moş Nicolae, în mijlocul micilor sportivi din localitate. El le-a oferit acestora daruri, autografe şi a făcut fotografii cu toţi cei prezenţi.

 

“Dacă vrem să avem performanţă, o generaţie de aur în sport, trebuie să începem de jos. Am găsit aici oameni inimoşi, care-şi îndreaptă privirea spre sport, spre fotbal. România are nevoie de aşa ceva, pentru că dorim să avem din nou o generaţie de aur. Mă bucur că la Titu – Primăria, Consiliul Local, sprijiniţi de Consiliul Judeţean şi de parlamentari vor da un nou imbold sportului, ceea ce este un lucru foarte bun şi sper să fie şi un exemplu pentru alte judeţe. Implicarea mea va fi onorifică, eu fiind imaginea Stelei. Am venit cu drag aici şi mă duc în orice parte a ţării, pentru că reprezint Steaua şi promovez sportul românesc. Avem nevoie, în primul rând de mişcare şi, de ce nu, să facem şi performanţă. Ceea ce se întâmplă aici este un început. Cred că în 5-6 ani putem vedea rezultatele”, a declarat Helmuth Duckadam.

Alături de marele sportiv, s-au aflat: preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa - Adrian Ţuţuianu, primarul oraşului Titu - Traian Niculae care i-a oferit şi un dar simbolic din partea administraţiei locale, viceprimarul Vlad Oprea, deputatul Ionuţ Săvoiu, Ion Nicolae – preşedintele PSD Titu, şefi ai serviciilor deconcentrate.

“Sunt foarte bucuros că astăzi Duckadam este aici.  Sunt foarte emoţionat că l-am cunoscut. Este omul care mi-a făcut tinereţea fericită, într-o perioadă în care nu se întâmplau foarte multe lucruri pe care tinerii să le aprecieze. În anii 80, câştigarea Cupei Campionilor a fost un eveniment care cu adevărat ne-a marcat tinereţea”, a declarat deputatul de Titu Ionuţ Săvoiu.

 

Actualitate, Flash, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,