Breaking News

Lucrările efectuate la infrastructura rutieră în săptămâna 2 – 6 decembrie 2013

Dec 01, 2013

Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în săptămâna        2 – 6 decembrie 2013, va efectua prin unităţile de profil următoarele activităţi:  activităţi de deszăpezire pe drumurile judeţene din campania 2013-2014, reabilitare şi modernizare DJ 711A Serdanu (DN7) Pitaru – Potlogi, asfaltare drumuri locale în comuna Pucheni, asfaltare drumuri locale în comuna Dragomireşti, reparaţii îmbrăcăminţi asfaltice DJ 701 Odobeşti – Corbii Mari, întreţinere pod pe DJ701B  la Ciocăneşti, asfaltare DC 117E Măneşti.

ATENŢIE!  BULETIN RUTIER - Sectorul de drum DJ 713 de la DN 71 – Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului este închis circulaţiei publice în perioada de iarnă având lucrările de reabilitare şi modernizare nefinalizate. Accesul în Platoul Padina se realizează pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni – Peştera. Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări: DJ 712 A Gura Bărbuleţu – Râu Alb, DJ 720 A Răţoaia – Mărceşti, DJ 702 F Puntea de Greci – Petreşti, DJ 503 limită judeţ Teleorman – Şelaru,       DJ 711 A Pitaru -  Serdanu.

 

NOTĂ: Aceste sectoare sunt programate la reparaţii în perioada următoare recomandând, ca până la efectuarea lucrărilor să se circule cu viteză redusă şi să se respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere.

Alte recomandări: Circulaţia pe sectoarele de drumuri judeţene cu autovehicule echipate corespunzător perioadei de iarnă. Deplasările pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni – Peştera se vor realiza numai cu autovehicule de teren şi echipate cu dispozitive antiderapante. De asemenea recomandăm a nu se face deplasări în această zonă în perioadele în care sunt cantităţi importante de precipitaţii sub formă de zăpadă, lapoviţă sau ploaie. Se va circula cu atenţie şi viteză redusă, în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere având semnificaţia „ drum cu denivelări”, adaptându-se viteza la starea părţii carosabile. Evitarea depăşirilor în zonele cu degradări şi realizarea acestora numai cu asigurarea măsurilor de siguranţă rutieră. În zonele în care se acţionează cu activităţii specifice de iarnă se vor respecta semnificaţiile indicatoarelor rutiere şi indicaţiile responsabililor cu dirijarea circulaţiei.

Actualitate, Administrație, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare