Breaking News

Moş Crăciun soseşte din înaltul cerului!

Dec 18, 2013

Municipalitatea a ales, pentru anul acesta, un mod indeit de a-l aduce pe Moş Crăciun în mijlocul micuţilor târgovişteni. El va sosi vineri, la ora 17,30, din înaltul cerului.

,,Punctul de întâlnire pentru toți copii și părinții care se află vineri la Târgoviște, este Curtea Domnească, intrarea dinspre Calea Domnească. După ce Moș Crăciun își va face apariția, invitat de domnitorii Vlad Țepeș și Ștefan cel Mare, ce va face parte dintr-un alt nou concept al Sărbătorilor de Iarnă, adus târgoviștenilor de scriitorul Vasile Lupașc, cu sprijinul Teatrului Municipal și al Primăriei Municipiului Târgoviște, alaiul de reni, crăciunițe, fanfară și personaje din povești, îl va însoți pe acesta pe traseul Calea Domnească, Bulevardul Mircea cel Bătrân și va intra în Piața Tricolorului prin dreptul Magazinului Muntenia. Acolo, timp de trei zile, Moșul va asculta poeziile și cântecele copiilor și le va oferi cadouri. Nu mai puțin de 4000 de cadouri au fost pregătite pentru copii anul acesta.

De asemenea, poveștile pregătite târgoviștenilor de elevi și actori, continuă pe scena de pe Platoul Prefecturii”, a precizat Gabriel Boriga, primarul Municipiului Târgoviște.

Actualitate, Administrație, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,