Breaking News

PSD Dâmboviţa, solidar cu târgoviştenii care îngheaţă de frig

Dec 04, 2013

Organizatia Judeteana Dambovita a PSD Dambovita este solidara cu cei 11.000 de copii, care ingheata de frig in scolile si liceele targovistene si este alaturi de  familiile acestora ingrijorate de soarta si sanatatea copiilor lor.

De asemenea suntem solidari cu elevii si profesorii Liceului I.H. Radulescu care  au protestat in fata Primariei Targoviste pentru ca nu mai suporta gerul din clase.

PSD Dambovita este alaturi si de targovistenii care locuiesc in cele 2000 de apartamente ramase fara caldura in aceasta iarna.

Organizatia Judeteana a PSD saluta decizia primului munistru Victor Ponta de a trimite Corpul de Control la Targoviste pentru a verifica modul de implementare a proiectului privind montarea de centrale termice in unitatile de invatamant din municipiul.

Situatia in care s-a ajuns este rezultatul faptului ca timp de 5 ani primarul Gabriel Boriga si administratia PDL prin masurile pe care le-au luat, sau nu le-au luat, au adus S.C Termica in faliment.

 Administratia  Boriga  a demonstrat inca o data ca este incapabila. Acum este incapabila sa implementeze un proiect aprobat inca din luna iunie. Rezultatul este catastrufal si dramatic- PESTE 10 MII DE COPII TREMURA DE FRIG IN SCOLI, IAR IN 2 MII DE APARTAMENTE ESTE LA FEL CA AFARA.

Sunt jenante incercarile deputatului  PDL, redistribuit, Florin Popescu de manipulare a opiniei publice prin minciuni si dezinformari, doar din dorinta de a transfera responsabilitatea acestei situatii catre consilierii municipali USL.

Responsabilitatea privind implementarea proiectului privind montarea de centrale termice in unitatile de invatamant din Targoviste apartine exclusiv primarului Gabriel Boriga.

Modul cum intelege Boriga sa rezolve problema rezulta din atitudinea dispretuitoare pe care a avut-o fata de protestatari. Gabriel Boriga a refuzat sa stea de vorba cu elevii si profesorii de la Liceul Heliade Radulescu, trimitandu-i pe viceprimari la discutii.

                                                                          

                                                                Biroul de presa al PSD Dambovita

Actualitate, Administrație, Flash, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , ,