Breaking News

Spectacol caritabil

Dec 10, 2013

Campania de sprijin a unor persoane aflate în situaţii deosebite din judeţul Dâmboviţa, desfăşurată sub egida Magia darurilor lansată de către Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte al Bibliotecii Judeţene ”Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa continuă şi în acest an. Astfel, cu ocazia apropierii sărbătorilor de iarnă, Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte organizează spectacolul caritabil „Crăciun european”. Acesta va avea loc luni, la Teatrul Municipal „Tony Bulandra” Târgovişte.

Spectacolul este dăruit de părinţi, bunici, copii şi tineri din instituţii educative şi de cultură din judeţul Dâmboviţa şi se vrea o ”Poveste de Crăciun” ajunsă la a cincea ediţie.

Scopul este unul umanitar, şi anume acela de a ajuta doi copii orfani de ambii părinţi care nu au parte de un Crăciun fericit şi de a dărui foarte multe ”cadouri de la Moşul”.

Jucăriile şi obiectele pentru bradul de Crăciun ce va fi împodobit cu acest prilej sunt realizate şi dăruite de copii şi tineri din toată Uniunea Europeană care s-au implicat în realizarea proiectului „European Christmas Tree Decoration Exchange”.

Această ”poveste de Crăciun” va surprinde prin originalitate, cadouri, întâlniri cu Moş Crăciun, poezii, dansuri, colinde, muzică bună şi multe alte surprize.

Intrarea va fi pe bază de bilet, care va costa 5 lei, iar banii strânşi vor fi donaţi în cadrul spectacolului.

Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, ,