Breaking News

Ziua Internaţională a Voluntarilor

Dec 04, 2013

În anul 1985 Organizatia Natiunilor Unite a declarat ziua de 5 decembrie “Ziua Internatională a Voluntarilor”, sărbatorită de atunci în întreaga lume. Fililala de Cruce Roşie Dâmboviîa  îşi doreşte recrutarea, instruirea şi implicarea constantă  în toate activităţile sale a voluntarilor, pentru a dezvolta politici si strategii de acţiune si de a-şi întări structura de funcţionare.

Ziua Internaţională a voluntarilor, va fi celebrată la sediul Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa în data de 5 decembrie începând cu ora 10,00. Prin această manifestare ne propunem să aducem voluntarii, proiectele de voluntariat în atenţia publicului larg şi a mass-mediei pentru a ridica profilul voluntariatului în judeţ şi a oferi o binemeritată recunoaştere publică oamenilor care îşi dăruiesc constant din timpul, energia şi abilităţile lor pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în nevoie.

Acest eveniment reprezintă o modalitate de informare şi schimb de experienţă în domeniul acţiunilor de voluntariat desfăşurate şi o promovare a proiectelor viitoare în domeniu, facilitând astfel colaborarea şi parteneriatul între toţi factorii împlicaţi în organizarea lor. În cadrul acestui eveniment Crucea Roşie Dâmboviţa va prezenta proiectele derulate în cursul anului 2013, precum şi propuneri de acţiuni specifice de voluntariat, pentru perioada următoare. Totodată vor fi recompensaţi cu diplome voluntarii Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa, care s-au evidenţiat în activităţile organizaţiei.

Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, ,