Breaking News

Cine și cu ce se laudă

Ian 06, 2014

A mai trecut un an zbuciumat din punct de vedere politic, economic și social. Județul Dâmbovița nu pare înca să-și găsească direcția din aceleași puncte de vedere.

Dacă tragem linie din punct de vedere economic nu putem spune că am avut de-a face cu ceva notabil.Fiind strâns legat de segmentul economic, zona socială a avut și ea, bineînțeles, de suferit.

Din punct de vedere politic, pentru că până la urmă politicul încă influențează totul în acest județ, lucrurile nu stau deloc roz. Aleșii locali s-au străduit de cele mai multe ori inutil că să miște lucrurile. Și spun asta pentru că, în afară de banii europeni care au intrat in județ, nu am văzut nimic altceva. Și aici ajungem din nou la politicienii dâmbovițeni care sunt înnebuniți după tăiatul de panglici, aplauze și gâdilatul în barbă.

În schimb omul de rând suferă în continuare, copii nu au caldură în școli, investitorii nu apar, iar locurile de muncă lipsesc .

Și pentru că așa stau lucrurile, politicul influențează economicul în județ si nu invers cum se întâmpla în țările civilizate, în edițiile urmatoare vom lua la bani mărunți activitatea aleșilor noștri cu bune și rele si atunci să vedem cine și cu ce se laudă.

 

Actualitate, Editorial

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: