Breaking News

Claudiu Mănescu- director interimar la Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Dâmboviţa

Ian 08, 2014

Prin ordin al ministrului de resort, Claudiu Mănescu a fost numit director executiv interimar la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa.

La instalarea în funcţie au participat prefectul judeţului, Victor Sanda, Adrian Ţuţuianu-preşedintele Consiliului Judeţean şi personalul din cadrul direcţiei.

Claudiu Mănescu a prezentat succint planul managerial pe care şi-a propus să îl ducă la îndeplinire, proiect ce include şi încheierea unor acorduri de parteneriat cu ONG-uri şi entităţi private, scopul fiind asigurarea unor resurse materiale cât mai insemnate. Şi preşedintele Adrian Ţuţuianu a fost de acord că este nevoie de o implicare financiară mai consistentă şi a exprimat speranţa că noul director va aduce un suflu nou, în încercarea de reabilitare a activităţii sportive în Dâmboviţa. În cazul în care CCR va declara Legea descentralizării constituţională, Direcţia Judeţeană de Sport va trece la Consiliul Judeţean, fiind preconizată o fuziune cu serviciul de specialitate, ceea ce “ nu înseamnă că vor fi daţi oameni afară.”

 

Actualitate, Administrație, Local, Sport

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,