Breaking News

Cod Galben

Ian 24, 2014

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică – COD GALBEN, în intervalul 24.01.2014, ora 18:00 – 26.01.2014, ora 18:00.

Această atenţionare este valabilă şi pentru judeţul Dâmboviţa, fenomenele vizate fiind ninsori, intensificări ale vântului, viscol.

În urma acestei atenţionări au fost informate Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă și s-a solicitat, în vederea informării operative a CJSU despre producerea oricărui fenomen periculos, transmiterea urgentă a raportului operativ către Secretariatul Tehnic Permanent al CJSU Dâmboviţa – asigurat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa – conform anexei nr. 2.6 din Manualul Primarului în situaţia producerii de pagube materiale.

S-a solicitat de asemenea, punerea în aplicare a prevederilor cuprinse în Planul de Măsuri al CJSU Dâmboviţa pentru sezonul rece 2013-2014, afişat pe site-ul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, ce privesc instituţiile şi Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă, atunci când este cazul.

Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,