Breaking News

EXPLOZIV! Legăturile periculoase ale lui Neculaescu în Primăria TÂRGOVISTE! Vezi în curând pe cine va nenoroci personajul nostru combinator!!

Din nou Cod galben și portocaliu pentru județul nostru

Ian 28, 2014

Administrația Națională de Meteorologie a emis două atenționari meteorologice – Cod Galben şi o avertizare meteorologică – Cod Portocaliu, care sunt valabile şi pentru judeţul Dâmboviţa:

1. pentru intervalul 29.01.2014 ora 06:00 – 29.01.2014 ora 23:00

-  atenționare meteorologică COD GALBEN – pentru zona de nord a judeţului;

-  avertizare meteorologică COD PORTOCALIU – pentru zona de sud a judeţului.

2. pentru intervalul 29.01.2014 ora 23:00 – 30.01.2014 ora 10:00

- atenționare meteorologică COD GALBEN – pentru zona de sud a judeţului, valabilă.

Fenomenele vizate de aceste avertizări sunt: ninsori, intensificări ale vântului, viscol.

În urma acestei atenţionări au fost informate Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă și s-a solicitat, în vederea informării operative a CJSU despre producerea oricărui fenomen periculos, transmiterea urgenţă a raportului operativ către Secretariatul Tehnic Permanent al C.J.S.U. Dâmboviţa – asigurat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa.

S-a solicitat de asemenea, punerea în aplicare a prevederilor cuprinse în Planul de Măsuri al C.J.S.U. Dâmboviţa pentru sezonul rece 2013-2014, afişat pe site-ul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, ce privesc instituţiile şi Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă, atunci când este cazul.

Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, ,