Breaking News

Europe Direct recrutează voluntari!

Ian 29, 2014

Ca de fiecare dată, Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște începe anul în forță și le aduce tuturor celor care vor să devină adevărați cetățeni europeni activi o oportunitate de a se dezvolta, atât pe plan profesional, cât și personal. În acest sens, instituția organizează în data de 28 ianuarie, începând cu ora 14.30, o selecție de voluntari care va avea loc la sediul centrului din cadrul Bibliotecii Județene Ion Heliade Rădulescu.

Din experiență, știm că tinerii sunt cei mai atrași de ideea voluntariatului, dar sunt însă așteptați toți cei care sunt dispuși să dedice comunității și semenilor, aflați în situații dificile, o parte din timpul, energia și abilitățile lor, fără să aștepte nimic în schimb.

Criteriile care definesc viitorii voluntari sunt: vârsta minimă de 14 ani; seriozitate; capacitatea de a comunica și a lucra bine într-o echipă unită și…nonformală, dorința de implicare și de a învăța multe lucruri noi și frumoase; respect pentru valorile care alcătuiesc societatea și, implicit, pentru viață.

Așadar, dacă considerați că aveți calitățile menționate (si nu numai), sunteți așteptați alături de Europe Direct în data 28 ianuarie, începând cu ora 14.30, pentru a deveni membru al acestei echipe.

 

Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: