Breaking News

ÎN CURÂND: LEGĂTURILE ȘI ARANJAMENTELE CLANULUI “REGINA” LA MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE!

Glasul roţilor de tren, în variantă dâmboviţeană

Ian 24, 2014

Efortul comun pentru reluarea traficului feroviar de călători în judeţ, pe relaţiile Târgovişte-Pietroşiţa şi Târgovişte – Ploieşti, este departe de a acţiona ca un liant în USL Dâmboviţa, mai exact între cei doi copreşedinţi, Adrian Ţuţuianu şi Mihai Volintiru. Dimpotrivă, primul a ironizat demersurile lui Volintiru pe lângă ministrul liberal al Transporturilor: “Am văzut că răspunde Volintiru la semnalele presei. E o abureală! Nici nu ştia Volintiru unde e judeţul Dâmboviţa.” Adrian Tuţuianu a declarat că el este cel care a semnat primele adrese către Ministerul Transporturilor, unde urmează să fie luată în cel mai scurt timp o decizie:”Am mers cu doamna ministru Rovana Plumb la ministrul Ramona Mănescu, unde am discutat despre reintroducerea a şase trase pe Târgovişte-Pietroşiţa şi două trase pe Târgovişte – Ploieşti.”

Una dintre variantele posibile este reintroducerea garniturilor de călători de către CFR, o a doua variantă fiind identificarea unui transportator privat care să opereze cele două rute. A fost vehiculată societatea prahoveană Transferoviar, gata să presteze serviciile cu condiţia să fie rezolvată problema alocării subvenţiei aferente.

“ Sunt convins că împreună cu doamna ministru Rovana Plumb vom finaliza aceste demersuri.”- şi-a încheiat şeful CJD declaraţia pe acest subiect.

 

Actualitate, Administrație, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,