Breaking News

Glasul roţilor de tren, în variantă dâmboviţeană

Ian 24, 2014

Efortul comun pentru reluarea traficului feroviar de călători în judeţ, pe relaţiile Târgovişte-Pietroşiţa şi Târgovişte – Ploieşti, este departe de a acţiona ca un liant în USL Dâmboviţa, mai exact între cei doi copreşedinţi, Adrian Ţuţuianu şi Mihai Volintiru. Dimpotrivă, primul a ironizat demersurile lui Volintiru pe lângă ministrul liberal al Transporturilor: “Am văzut că răspunde Volintiru la semnalele presei. E o abureală! Nici nu ştia Volintiru unde e judeţul Dâmboviţa.” Adrian Tuţuianu a declarat că el este cel care a semnat primele adrese către Ministerul Transporturilor, unde urmează să fie luată în cel mai scurt timp o decizie:”Am mers cu doamna ministru Rovana Plumb la ministrul Ramona Mănescu, unde am discutat despre reintroducerea a şase trase pe Târgovişte-Pietroşiţa şi două trase pe Târgovişte – Ploieşti.”

Una dintre variantele posibile este reintroducerea garniturilor de călători de către CFR, o a doua variantă fiind identificarea unui transportator privat care să opereze cele două rute. A fost vehiculată societatea prahoveană Transferoviar, gata să presteze serviciile cu condiţia să fie rezolvată problema alocării subvenţiei aferente.

“ Sunt convins că împreună cu doamna ministru Rovana Plumb vom finaliza aceste demersuri.”- şi-a încheiat şeful CJD declaraţia pe acest subiect.

 

Actualitate, Administrație, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,