Breaking News

Hală de producţie şi 180 de locuri de muncă noi în Parcul Industrial Moreni

Ian 09, 2014

Parcul Industrial Moreni a fost extins odată cu inaugurarea unei noi secţii de producţie, spaţiu în care îşi desfăşoară deja activitatea o firmă de confecţii, care a înfiinţat 180 de noi locuri de muncă.

Hala de producţie a fost amenajată pe cheltuiala SC Moreni Parc Industrial, aproximativ 950.000 lei, fiind utilizate materialele provenite de la fabrica de sucuri naturale pe care CJ Dâmboviţa a primit-o, gratuit, în 2002.

La un eveniment, alături de directorul general Mihai Petrescu au fost preşedintele Consiliului judeţean, Adrian Ţuţuianu, prefectul Victor Sanda, deputaţii USL Radu Popa, Dumitru Georgică şi Ionuţ Săvoiu, Constantin Dinu, primarul municipiului Moreni, alţi reprezentanţi ai autorităţilor judeţene şi municipale.

La data actuală, parcul a ajuns la un grad de ocupare de 93 % din suprafaţă, cu o medie de 65 de salariaţi pe hectar. Veştile bune au fost completate de preşedintele Ţuţuianu. Acesta a spus că există un proiect în valoare de 40 miliarde de lei, pentru reabilitarea şi extinderea instalaţiei de alimentare cu energie electrică. Tot în acest an urmează să fie construită o hală de 2000 mp, fiind vorba de o investiţie privată într-o instalaţie de producţie a produselor metalice prin zincare, urmând să fie generate până la 100 de locuri de muncă.Referitor la activitatea celor peste 35 de firme din Parcul Industrial, Constantin Dinu, primarul municipiului, a subliniat că acestea asigură cam 20 % din locurile de mună existente la această dată, existând şanse reale ca numărul acestora să crească într-un orizont de timp rezonabil.

Actualitate, Administrație, Flash, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, ,