Breaking News

Modificări la traseele de transport

Ian 31, 2014

Date fiind actualele condiții meteorologice și de trafic, SC AITT SRL aduce la cunoștința călătorilor că până luni, 03.02.2014, traseele de transport vor suferi următoarele modificări:

- traseul nr.9, Halta Teiș – Str Legumelor, va avea capăt de linie stația Peco OMV Ulmi;

- traseul nr.3, Micro XI – Cartierul Priseaca, va avea capăt de linie stația Priseaca – Școală;

- traseul nr. 18, Universitatea Valahia din Târgoviște- Campus va fi suspendat.

Aceste modificări se datoarează zonelor înzăpezite din Strada Legumelor (cartier Sârbi), zona Priseaca, care nu permit accesul mijloacelor de transport. ,,Solicităm înțelegere din partea călătorilor, comunicându-le că necesitatea modificării acestor trasee nu ni se datorează și, totodată, îi asigurăm că facem toate eforturile posibile în vederea reluării urgente în integralitate a programului de transport.

Totodată, vă comunicăm faptul că traseele exterioare desfășurate în aria de competență a ADI Civitas Târgoviște se vor derula regulat, existând, totodată, riscul înregistrării unor întârzieri cauzate de condițiile meteorologice și de trafic.

De asemenea, ținem să informăm că stațiile de îmbarcare/debarcare din Municipiul Târgoviște, precum și parcările aflate în administrarea societății noastre, sunt, la această dată, desăapezite,, , se arată într-un comunicat transmis redacției noastre.

Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: