Breaking News

Programul lucrărilor efectuate la infrastructura rutieră în săptămâna 20 – 26 ianuarie 2014

Ian 18, 2014
Consiliul Judeţean  Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în perioada  20 – 26  ianuarie 2014, va efectua prin unităţile de profil activităţi de deszăpezire pe drumurile judeţene din campania 2013-2014.
NOTĂ: ATENŢIE!  BULETIN RUTIER
Sectorul de drum DJ 713 de la DN 71 – Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului – Cabana Piatra Arsă este închis circulaţiei publice în perioada de iarnă având lucrările de reabilitare şi modernizare nefinalizate. Accesul în Platoul Padina se realizează pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni – Peştera. Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări: DJ 720 A Răţoaia – Mărceşti, DJ 503 limită judeţ Teleorman – Şelaru, DJ 711 A Pitaru -  Serdanu, DJ 701 Pasaj Autostradă – Corbii Mari, DJ 721A  DN7 – Sperieţeni, DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni.
Alte recomandări: Circulaţia pe sectoarele de drumuri judeţene cu autovehicule echipate corespunzător perioadei de iarnă. Deplasările pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni – Peştera se vor realiza numai cu autovehicule de teren şi echipate cu dispozitive antiderapante. De asemenea, recomandăm a nu se face deplasări în această zonă în perioadele în care sunt cantităţi importante de precipitaţii sub formă de zăpadă, lapoviţă sau ploaie. Se va circula cu atenţie şi viteză redusă, în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere având semnificaţia „ drum cu denivelări”,adaptându-se viteza la starea părţii carosabile. Evitarea depăşirilor în zonele cu degradări şi realizarea acestora numai cu asigurarea măsurilor de siguranţă rutieră. În zonele în care se acţionează cu activităţii specifice de iarnă se vor respecta semnificaţiile indicatoarelor rutiere şi indicaţiile responsabililor cu dirijarea circulaţiei.
Actualitate, Administrație, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,