Breaking News

Şedinţă de criză la Inspectoratul Şcolar

Ian 04, 2014

Magia Sărbătorilor n-a avut suficientă putere să îndrepte răul generat de indolenţa şi încrâncenarea cu care grupurile de interese din Consiliul Local Târgovişte se bat pe ciolan, sfidând agenda cetăţenilor dar şi cele mai permisive reguli ale bunului simţ. În consecinţă, luni începe şcoala şi, odată cu sfârşitul vacanţei, reizbucneşte criza din învăţământul târgoviştean, cu numeroase şcoli şi licee fără căldură în prima decadă a lunii ianuarie. Constructorii nu au onorat nici termenele prelungite cu nepermisă dărnicie de beneficiar- în speţă Primăria Târgovişte şi pentru câteva mii de elevi şi profesori reîncepe coşmarul.

Şi pentru că niciunul dintre responsabili nu este darnic cu informaţiile, am aflat, pe surse, că dumunică este programată o şedinţă de criză la Inspectoratul Şcolar, urmând să se decidă dacă vor începe şcoala şi elevii din şcolile şi liceele neîncălzite.

Cât despre vinovaţii de această situaţie fără precedent în ţară, care au pus în pericol sănătatea copiilor târgovişteni şi ne-au făcut oraşul de râs, n-au avut măcar suficientă decenţă pentru a-şi cere scuze, că de onoare pentru a-şi prezenta demisiile nu şi-a pus nimeni problema.

 

Actualitate, Administrație, Flash, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: