Breaking News

Boriga şi Budoiu deschid lista primarilor înscrişi în FMP

Feb 22, 2014

Florin Popescu a anunţat că 35 de primari din Dâmboviţa şi Argeş s-au înscris în Fundaţia Mişcarea Populară, fapt previzibil, anticipat încă de la înscrierea oficială a Partidului Mişcarea Populară. Nu mai puţini de 22 dintre aceştia- 20 de la PDL ţi doi de la USL- ar fi din Dâmboviţa, în frunte cu Gabriel Boriga – anunţat în lipsă ca membru FMP şi Adriean Budoiu, primarul de la Fieni.

Florin Popescu n-a nominalizat alţi traseişti dar au participat la întrunirea de la Tetrul Tony Bulandra primarul Dragnea, de la Butimanu, Breazu de la Iedera ori liberalul Coman, de la Pietrari. Pentru că tot a venit vorba, peste 60-70 de locuri din 300 au rămas neocupate iar în sală au fost prezenţi numeroşi salariaţi ai Primăriei Târgovişte, câţiva interlopi şi mulţi indivizi de strânsură.

Cifrele prezentate de Florin Popescu au fost contestate de Iulian Vladu şi de preşedintele PDL Argeş. Mai mult, Vladu a susţinut că a fost anunţat din timp de unii primari că vor merge la întrunirea FMP, primari care au participat apoi, cu drept de vot, la alegerile interne.

Actualitate, Local, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, ,