Breaking News

EXPLOZIV! Legăturile periculoase ale lui Neculaescu în Primăria TÂRGOVISTE! Vezi în curând pe cine va nenoroci personajul nostru combinator!!

Comentarii acide la adresa lui Volintiru

Feb 03, 2014

Preşedintele Consiliului Judeţean şi copreşedinte al USL Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, n-a scăpat ocazia de a plasa câteva comentarii ironice , la adresa celuilalt copreşedinte, Mihai Volintiru.

Referitor la zvonurile cu privire la retragerea sprijinului politic de către PNL, în cazul vicepreşedintelui CJD Gabriel Grozavu, şi la o eventuală inlocuire a acestuia, Adrian Ţuţuianu a făcut precizarea că “n-a cerut nimeni retragerea sprijinului politic în cazul lui Gabriel Grozavu” şi a completat că o decizie privind retragerea sprijinului şi inlocuirea unui vicepreşedinte al Consiliului Judeţean nu depinde numai de PNL ci este o problemă a Uniunii Social Liberale.

Vizavi de acest subiect, Adrian Ţuţuianu a mai comentat că au fost zvonuri şi despre retragerea sprijinului politic la “majoritatea directorilor liberali, dar Volintiru s-a răzgândit. Probabil cine a plătit cotizaţia a fost iertat.”

 

Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, ,