Breaking News

Cotroceni – Târgovişte, via Nana

Feb 01, 2014

Din 13 februarie – semn rău, cum ar spune superstiţioşii, PMP Dâmboviţa are un nou şef, în persoana artizanului dubioasei afeceri NANA, Adrian Rădulescu. Astfel, după ce şi-a făcut şeful de la Cotroceni moşier, fostul consilier prezidenţial a dat curs unui scenariu anticipt de toţi dâmboviţenii cât de cât informaţi vizavi de jocurile politice din spatele scenei.

Dincolo de gestul necamaraderesc al deputatului Florin Popescu, uns mare coordonator peste campania electorală a acestui apendice al PDL, de a-l expedia de Adrian Chiţescu în planul doi, mai sunt ceva comentarii de făcut. În primul rând faptul că Adrian Rădulescu nu e la prima experienţă în Dâmboviţa. În 2012 a candidat pentru Senat în Colegiul Târgovişte- Moreni, fiind făcut KO de reprezentantul USL.

Momentul instalării numai entuziast n-a fost şi mulţi dintre cei prezenţi au lăsat impresia că au venit din obligaţie. Au lipsit în schimb lingăii până nu de mult trup şi suflet lângă Florin Popescu, prea puţin dispuşi să combată într-un partid pe cât de nou pe atât de debil – “ asemenea unui copil născut prematur” – cum l-a caracterizat,sadic, însuşi naşul Traian Băsescu.

Editorial

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: